Liever lui dan moe: met deze seksstandjes hoef je de bank niet af

Intiem door Redactie Ze.nl

Ha, dit is perfect voor de Netflix-verslaafden onder ons. Wanneer een ‘Netflix & chill’ avondje precies verloopt zoals verwacht, lijkt nog maar één ding jullie tegen te zitten: het weglopen van die o-zo heerlijke bank. Maar gelukkig is er voor ieder probleem een oplossing te vinden… Dan doe je toch gewoon een van de vier standjes waarvoor je de bank niet af hoeft?! 

standjes bank

Lees ook: Masturbeert je lover? Wees blij!

1. The Lazy Guy

First of all, de ‘lazy guy’. Het idee is simpel: hij blijft lekker op de bank zitten terwijl jij bovenop zit. Inderdaad, jij moet aan de bak… maar de bank hoef je dus niet af.

2. De Zapper

Het idee is als volgt: jij buigt over de leuning van de bank heen met je handen op de grond. Plaats wat kussens op de grond zodat je kan balanceren (want ja, van de bank kieperen is wel een mood killer, nietwaar?). Op deze manier kan je lover vervolgens op zijn hondjes te werk gaan. O ja, fun fact: als je in deze positie een vibrator tussen jezelf en de bank legt, blijft hij per-fect zitten.

3. De Picknick

Oké, deze is net even wat anders. Ga voor dit standje tegenover elkaar zitten: jij aan de ene zijkant van de bank, hij aan de ander. Vanaf daar is het best simpel. Speel wat met elkaar, trek eventueel wat speeltjes uit de kast en kijk naar elkaar. Je wordt hierdoor gegerandeerd geil. Netflix & chill? Beste wat jou die avond overkomen is!

4. Luitje-Lepeltje

Voor de ultieme lazy peeps onder ons presenteren wij: Luitje-Lepeltje. Want je weet wat ze zeggen, spooning leads to forking. Je ligt hetzelfde als lepeltje-lepeltje, maar jij nét wat hoger. Op deze manier kan hij veel dieper in je komen én is het gegarandeerd genieten geblazen. En je ligt allebei ook nog eens erg comfy. Yes, yes, yes!

Shop deze lazy nachtmode:

 

Lees ook: Deze dingen gebeuren met je als je een tijdje geen seks hebt