Kippenvel: geldautomaat bedankt klanten met cadeaus

De maatschappij door Kimberly

Denk je een paar tientjes uit een geldautomaat te trekken, komt er onverwachts een vliegticket, een tripje naar DisneyWorld of een bos rozen uit de machine rollen! Het overkwam deze klanten. En het filmpje is een waar kippenvelmoment. 

De Canadese bank TD Canada wilde haar klanten, die zich altijd inzetten voor anderen, op een speciale manier in het zonnetje zetten. De ATM, wat normaal staat voor 'Automated Teller Machine', heet voor één dag 'Automated Thanking Machine' om ieder op een persoonlijke wijze te bedanken. In plaats van een paar tientjes, heeft de flappentapper iets veel leukers in petto: de cliënten verlaten de bank met een welverdiend cadeau. Zo krijgt een vrouw vliegtickets om haar zieke dochter in Trinidad te bezoeken, mag een alleenstaande moeder voor het eerst met haar kleine kinderen op reis naar DisneyWorld en krijgt een oudere dame ‘haar mooiste verrassing ooit’: een bos rode rozen.  

Dank je wel
“Want soms wil je gewoon even dankjewel zeggen”, schrijft de bank. En dat is ze zeker gelukt! De stunt is uiteraard op camera gezet, en het resultaat is meer dan mooi. Voor een ultiem kippenvel- en tissuemoment: bekijk het filmpje hieronder.


 
Heb jij ook de oogballen uit je ogen gejankt?