Seks & relaties
Seks & relaties

Dit is waarom je juist blij moet zijn als je lover masturbeert - VRIJ-dag

Reageer 0

De veelgemaakte misvatting als je geliefde masturbeert wanneer jij er niet bij bent, is dat diegene op je uitgekeken is of niet aan zijn/haar trekken kan komen bij jou. Wrong! Voel je niet beledigd als je lief af en toe het heft in eigen handen neemt. Ten eerste heeft het niets met diegenes liefde voor jou te maken. En ten tweede...

1. Kan het ervoor zorgen dat je lief de seks met jou langer volhoudt

Kijk, daar heb je nog eens wat aan! Door je lief lekker te laten oefenen in de vrije tijd, kun jij de vruchten plukken als jullie samen zijn. 

2. Kan het serieus zijn leven redden

In het geval van mannen is uit onderzoek gebleken dat 60% van de mannen geen idee heeft hoe een tumor in zijn balzak aanvoelt. Een groot deel gaf ook aan dat ze het niet durven te bespreken wanneer ze iets ongewoons voelen. Daarom is het juist heel goed om te masturberen, want hij wordt zich bewuster van zijn lichaam. Daarbij is het belangrijk dat je hem support, zodat hij alles met je durft te bespreken. 

3. Helpt het tegen stress

Net als sporten, mediteren of tuinieren is ook masturberen een vorm van stressontlading. Het helpt om je zinnen te verzetten en tegelijkertijd maakt je lichaam endorfines aan. Dat is een gelukshormoon. En een relaxte partner is ook nog eens fijn voor jou. 

Lees ook: Dit vinden mannen écht van aftrekken - VRIJ-dag

4. Is het goed voor de nachtrust

Net als dat masturberen helpt tegen stress, is het ook goed voor de nachtrust. Met name bij mannen is een lege balzak een gouden ingrediënt voor een diepe slaap. Geen wonder dat hij altijd direct in slaap valt na jullie vrijpartij..

5. Kan het hem/haar zelfverzekerder en meer open-minded in bed maken

Het kan heel goed zijn om je lief zelf laten te experimenteren met wat lekker is en wat niet. Op die manier wordt het voor jou weer makkelijker om diegene te verwennen, omdat je lover simpelweg beter weet wat het lekkerste is.

Lees ook: Dit zijn de beste seksstandjes als je een borreltje op hebt - VRIJ-dag

 

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen