Maak de seks nog lekkerder: 4 tips voor een fantastische vrijpartij

Intiem door Redactie Ze.nl

Op het gebied van seks raak je niet uitgeleerd. Vooral als er een sleur dreigt is het hoog tijd om je trukendoos aan te vullen. Kennen jullie elkaars seksroutine inmiddels door en door en kun je wel wat nieuwe kunstjes leren? Tijd zat te experimenteren met deze vier tips tussen de spreekwoordelijke lakens.

Lees ook: Wat is porna nou precies?

Temperature play

Geef voorspel een extra edge door te spelen met temperaturen. Neem een ijsblokje in je mond en beweeg deze over de gevoelige plekjes van het lichaam van je partner. Deze tip is perfect voor snikhete zomerdag. Ga jij liever voor steamy? Neem dan een slok warm water, slik het door en warm zo de hotspots van je lover op.

Tegelijk ademhalen

Ademen doen we allemaal, alleen zelden heel bewust. Je kunt ademhaling in combinatie met oogcontact als tool gebruiken voor een intensere seksbeleving. Moeilijk is het niet, wel zal het voor sommigen een beetje 'ongemakkelijk' aanvoelen. Geen zorgen, lachen mag! Kies voor een bedpositie of -posities waarbij je elkaar aankijkt. Terwijl jullie rustig bewegen, blijf je oogcontact houden en probeer je je ademhaling te synchroniseren. Als dit lukt, kun je langzaam zowel je bewegingen als je ademhaling versnellen naarmate de opwinding stijgt. 

Edging

Gaan jullie altijd in één ruk over de finish? Neem dan een keertje de tijd. Take it slow-ow, zoals John Legend al eens zong. Edging of randje fietsen is een techniek waarbij je nét voor het hoogtepunt een korte pauze neemt en dan weer doorgaat. Dit herhaal je een paar keer en het resultaat is een extra intens happy ending

Nieuw dingen

Veel stellen vragen zich af waarom seks na een tijdje saai begint te worden. Het antwoord is simpel: het wordt voorspelbaar. De ontdekkingsfase is voorbij, je weet vaak precies wat de ander wil en jullie hebben een vaste routine gekozen die voor beiden werkt. Een mijlpaal in je relatie, maar zolang je niet nieuwe dingen probeert blijft het saai. Dezelfde persoon, hetzelfde bed, dezelfde standjes en dezelfde duur. Wissel je seksroutine af om het spannend te houden. Sleep je partner eens mee naar de badkamer voor een stomende sessie. Of doe 's nachts een quicky op het balkon of in de tuin als je durft. Klim eens bovenop in plaats van onderop. Tip: sla de KamaSutra open en ontdek kies elke keer één nieuw standje. Dit maakt de seks lekkerder, omdat de spanning van nieuwe dingen feel good hormonen aanmaken. Het creëert meer opwinding en kan zelfs voor hevige orgasmes zorgen. Waar wacht je nog op?

via GIPHY