Liefde / Intiem
Intiem

Je seksleven verbeteren? Nuttig deze dingen dan vooral niet


Vraag jij je soms weleens af waarom je de laatste tijd maar moeilijk het bed in te krijgen bent voor een potje hot & steamy? Misschien ligt het wel aan je koffieverslaving of de vele wijntjes die jij als limonade wegdrinkt!
 
Wil jij het optimale uit je seksleven halen (dat willen we natuurlijk allemaal wel)? Nuttig dan vooral onderstaande dingen niet meer! Je zult zien dat je daarna weer helemaal back in the game bent als het gaat om jouw seksleven.


Alcohol
Tja, dat je met een wijntje op beschikt over een extra portie zelfvertrouwen, wisten we inmiddels wel. Toch is het een boosdoener als het aankomt op je seksleven. Teveel alcohol kan namelijk funest zijn. Dus, wil jij ’s avonds nog een beetje plezier ervaren in de slaapkamer? Hou het dan bij 2 à 3 drankjes.
 
Rood vlees
Ben jij toe aan een flink potje hot & steamy? Sla dan dat lekkere malse biefstukje even over. Rood vlees bevat namelijk onder andere antibiotica en hormonen en deze twee boosdoeners schoppen jouw eigen hormonen flink in de war. Op deze manier verdwijnt jouw opgewonden gevoel als sneeuw voor de zon en dat willen uiteraard we niet!

Frisdrank
Ja dames, óók de light versies van frisdranken tellen mee. Frisdranken bevatten namelijk kunstmatige zoetstoffen en deze zijn super ongezond voor je lichaam. Sterker nog, het verhoogt de kans op diabetes en obesitas en ook vermindert het je seksueel functioneren. Oeps! Laten staan dus. Oh en trouwens, zo’n volle koolzuurbuik is ook not that charming tussen de lakens, toch?

 
Gefrituurd eten
Hoe lekker die bitterballen ook zijn, wil jij genieten van een potje sexy time, dan zul je ze toch echt even moeten laten staan. Gefrituurd eten maakt je bloedsuikerspiegel namelijk van streek waardoor je je alleen maar futloos voelt. Zonder energie kan er natuurlijk ook geen spetterend vuurwerkspektakel plaatsvinden hè!
 
Mint
Deze zagen wij niet helemaal aankomen, maar toch is het echt waar! Ook het eten van grote hoeveelheden mint kan enorm slecht zijn voor je libido, en dat is natuurlijk niet de bedoeling! Peperpuntjes bevatten natuurlijk lekker veel menthol, en laat dat nou net het ingrediënt voor een slecht seksleven zijn. Menthol vermindert namelijk de hoeveelheid testosteron. Oh en nog een mini weetje: dit is de reden waarom seksgels die een orgasme moeten uitstellen, menthol bevatten. Logisch!
 
Heb jij wel eens last gehad van een van deze boosdoeners?