6x Dit is waarom je seksspeeltjes beter online kunt kopen

Intiem door Vrouwen redactie

Ben je wel toe aan een beetje spanning tussen de lakens? Probeer dan eens een speeltje in de slaapkamer. Zeker weten dat dit jouw seksleven een enorme boost geeft! Maar waar haal je die dingen nou vandaan? We snappen dat je niet staat te springen om de sekshop in te duiken, want dat zijn meestal niet de meest smaakvolle winkels. En het ergste van alles: stel nou dat je een bekende tegenkomt. Gelukkig kun je online príma terecht voor de beste sekstoys. Dit zijn de voordelen van het online kopen van je speeltjes:


1. Het assortiment aan speeltjes is een stuk groter dan in menig winkel, dus je hebt een ruime keus aan van alles en nog wat om je seksleven op te spacen. Zo heef Easytoys.nl meer dan 12000 seksspeeltjes. Er zit dus altijd wel wat voor je bij!

2. Je pakketje wordt discreet verpakt. Je loopt dus niet met een tas door de stad waar een enorm logo van de sexshop op staat.

3. Ga je lekker online shoppen om je seksleven een boost te geven? Kies das Easytoys. Zij leveren namelijk nóóit bij de buren. Het wordt dan wel discreet verpakt, je weet maar nooit waar je buren toe in staat zijn. Het zal je misschien dus wel een héél awkward moment besparen.

4. Wil je je aankopen achteraf betalen? No problem. AfterPay does the trick!

5. Kun je écht niet langer wachten? Bij Easytoys.nl kun je (als je voor 23:30 besteld) de volgende volgende dag al genieten van je bestelling. Zélfs op zondag. Dit geldt helaas niet voor je als je uit Belgie komt, maar als je naar Easytoys.be gaat, heb je het de eerstvolgende werkdag ook in huis.

6. Je kunt reviews lezen van producten, zodat je altijd weet of het wat voor je is!

Bron, bron