Het grootste tropisch zwemparadijs opent 12 juni weer (en is vlakbij!)

Vrije tijd door Laura

Supertoll! Duitsland is weer een geel gebied, dus dat betekent dat we zonder gedoe naar onze Oosterburen mogen reizen. Mocht je een tripje plannen in de buurt van Berlijn, dan is het zeker de moeite waard om de grootste tropische zwembad te bezoeken.  

Grootste tropisch zwemparadijs

In Krausnick, een plaatsje in Oost-Duitsland ten zuiden van Berlijn, vind je Tropical Islands. Tropical Islands is het grootste tropische zwemparadijs - van de hele wereld. Jep, that's right! In een reusachtige overkoepelende tent vind je een tropisch regenwoud, een zee met 200 meter lang strand, whirlpools, een lagune en meerdere glijbanen. Je kunt er zelfs overnachten in een tropische boomhut als je wilt. Dat is misschien wel handig, als je ziet hoe reusachtig dit waterpretpark is.

Weer geopend

Je vindt het er allemaal! En dat in ons buurland! Wil jij een bezoekje brengen aan Tropical Islands? Ongetwijfeld, na het zien van onderstaande foto's. Je kunt er zelfs een paar nachtjes slapen, bijvoorbeeld in een strandtent. Vanaf 12 juni is het zwemparadijs weer geopend! Volwassenen betalen 46 euro voor een dagticket, kinderen tot vijf jaar hebben gratis toegang.

tropisch zwembad

tropisch zwemparadijs

tropisch zwemparadijs

tropisch zwemparadijs

tropisch zwemparadijs
tropisch zwemparadijs