De meeste vrouwen denken aan 'hem' tijdens de seks

Intiem door Chiara

Af en toe zouden we willen dat we er een stop op konden zetten. Ons hoofd loopt vaak over met gedachten. Er is ook zoveel waar we rekening mee moeten houden! Op kantoor of tijdens de huishoudelijke klusjes komt dit prima uit. Maar op sommige momenten zouden we onze hersenen even wat minder willen laten kraken…

Want fijn is het niet om aan je boodschappenlijstje te denken wanneer je tot rust probeert te komen in de sauna. Op het feestje van je BFF schiet je ineens te binnen dat jij je pakketje nog moet betalen. Om nog maar te zwijgen over de helse plafondsessies die je elke avond trouw nakomt voor het slapen gaan.

Ons brein draait overuren

Tja, jij kunt er ook niets aan doen dat jouw brein vlak voor bedtijd op volle toeren begint te draaien. Ons bed blijkt nu eenmaal de perfecte werkplek voor ons orgaan ter gedachten te zijn. Ga maar eens na… Waar denk jij aan wanneer je aan het rollebollen bent met je lover? Vindt hij mijn lingerie wel mooi? Zou hij mijn cellulitis in het kaarslicht zien? Please ik hem wel op de juiste manier? Maak ik geen rare geluiden? Helaas zijn de meeste vrouwen insecure wanneer het op seksuele activiteiten aankomt en denken veel vrouwen aan of ze het wel juist doen.

Ben jij guilty?

Maar er zijn ook andere gedachten die helemaal niet met de daad te maken hebben, maar waar wij wel aan denken tijdens een vrijpartij. Jij bent er vast ook schuldig aan: denken aan wat je aandoet naar dat feestje, wat je morgen eens zal koken en oeps jij moest je vriendinnetje nog een appje sturen! No worries, dit is allemaal vrij onschuldig. Wat echter wel een serieuze zaak is, is dat maar liefst 59 procent van de vrouwen aan een andere man denkt tijdens het vrijen. En niet zomaar een man, nee… Het schijnt dat de meerderheid fantaseert over haar ex! Feeling guilty? Dat is nergens voor nodig! Blijkbaar denkt 48 procent van het mannelijke geslacht ook aan hun ex. Dit mag dan wel een stuk minder zijn, maar wij denken over het algemeen veel meer na...

Kleine kloof tussen sex en ex

Hoe je het ook wendt of keert, eigenlijk is het best logisch dat je aan je ex denkt. Echte liefde zorgt voor onvergetelijke herinneringen, vandaar de associatie! En stiekem vergelijken we onze nieuwe vlam gewoon met onze ex(en). Tenzij je echt geobsedeerd bent met je ex en hij je hele brein overneemt, hoef jij je nergens zorgen over te maken! Het woordje sex en ex rijmen nu eenmaal op elkaar en schelen één lettertje. Geen wonder dat deze twee gepaard gaan!

Waar denk jij vaak aan tijdens de seks?