Floris vluchtjes: Love at the first flight

Intiem door Vera

Piloten hebben een bepaald imago, dat weten we allemaal. Maar dat maakt voor mij helemaal niet uit. Ik geniet van mijn leven als piloot en van mijn pleziertjes. Op de grond én in de lucht. Lees hier de nieuwe column van onze Floris.

Vorige keer…
Brittany vertelde me dat ze me erg leuk vond, maar dat ze ook nog gevoelens had voor d’r ex. Omdat hij dichterbij woonde dan ik wilde ze eerst met hem alles uitzoeken… Deze had ik niet aan zien komen, ik voelde me zelfs een beetje ‘gebruikt’, terwijl het meestal andersom was. Ik voelde me rot, want ik was toch helemaal naar haar toegekomen. Ik had een leuke week gehad, maar eigenlijk was dus alles voor niks geweest… Ze zette me die avond af op het vliegveld en ik heb haar alleen nog gesproken om te vertellen dat ik goed was aangekomen. Op Facebook zag ik dat ze twee dagen later haar status had veranderd naar “In een relatie met Anthony”. Yup, d’r ex… Je begrijpt wel dat ik nu even klaar ben met gevoelens voor vrouwen. 

Love at the first flight

Vorige keer vertelde ik nog over Brittany. Ze had me zo erg gekwetst… Ik was vastbesloten om nooit, en dan ook echt nooit meer, verliefd te worden. Helaas bleek dit niet te lukken. Er kwam tijdens een vlucht naar Brazilië namelijk ineens een ‘engel’ de cockpit ingelopen. Lisa was haar naam en ze was een nieuwe stewardess bij ons. Ze had zulke mooie blauwe ogen en lange blonde haren dat ik er stil van werd. Normaal viel ik helemaal niet op blond, maar voor Lisa maakte ik gelijk een uitzondering. Ik was gelijk geïnteresseerd in haar en deed dan ook alles om meer van haar te weten te komen.

Brasil lalalalalalaaa

We verbleven twee dagen in Brazilië tot we weer terug naar Nederland vlogen. Vanuit mijn hotelkamer zag ik dat Lisa in haar eentje aan het zwembad lag. Ik trok snel m’n zwembroek aan en ging snel naar beneden en klom op het bedje naast haar. Ze bleek niet alleen knap, maar ze bleek ook nog eens ontzettend slim te zijn. Ze vertelde dat haar laatste lover d’r had bedrogen en ik vertelde wat mij een paar maanden daarvoor was overkomen met Brittany. We hadden gelijk een band.

Ik wilde meer van haar weten en weten of zij ook een klik voelde. Ik nodigde haar die avond mee om met mij mee uiteten te gaan. We aten heerlijk Mexicaans in een luxe restaurant en we hadden een superleuke avond samen. We sloten de avond af met een kus op de mond. Ik wilde niet verder met haar gaan, want ik wist dat er meer in zou zitten.

Totally in love

We hadden zo’n klik. Deze klik had ik nog nooit met iemand gevoeld, zelfs niet met Brittany. En het was nog handig ook: Lisa woonde op 500 meter afstand van mij. Dit was gewoon meant to be, dit kon niet anders… Eenmaal in Nederland waren we al snel onafscheidelijk. We waren zo vaak als we konden bij elkaar en ik kan nu zeggen dat we een écht koppel zijn. Wie had dat ooit gedacht?

Hierbij neem ik ook gelijk afscheid als columnist voor Ze. Want zoals je ziet… Ik ben op dit moment even uitgevlogen. Natuurlijk niet met m’n werk, want daar geniet ik nog elke vlucht van. Maar qua vrouwen hou ik het voorlopig - en hopelijk voor altijd - bij mijn mooie Lisa. Bedankt voor het lezen van mijn columns lieve lezeressen!

 

Floris is een piloot bij een grote Nederlandse luchtvaartmaatschappij. Hij is 34 jaar oud en hartstikke single. Met de nadruk op hartstikke... Hij geniet van elke minuut van de vlucht en natuurlijk ook van de mooie stewardessen. Vanaf nu lees je om de week een column over zijn werk als piloot én ‘activiteiten’ in de lucht en op de vaste grond.