Floris? vluchtjes: Jeuk?

Intiem door Floris
Piloten hebben een bepaald imago, dat weten we allemaal. Maar dat maakt voor mij helemaal niet uit. Ik geniet van mijn leven als piloot en van mijn pleziertjes. Op de grond én in de lucht. Lees hier de nieuwe column van onze Floris.
 
Vorige keer… 
Oké, ze was dus totally naked. Nouja… Ze. Ze had dus blijkbaar nog een piemel tussen d’r benen hangen. Tuurlijk had ik alle verhalen gehoord over Thailand en ook over massagesalons. Maar ik had toch nergens om gevraagd? En er was me niks aangeboden. Ik wilde gewoon een massage, een onschuldige massage… Ik heb m’n collega geroepen, die hoorde ik op dat moment ook al schelden omdat hetzelfde hem overkwam, en we zijn snel weggelopen. Op naar de bar om die beelden weg te drinken. En een massage? Die neem ik alleen nog maar in Nederland. 
 
Sunny days
Als m’n vlucht naar Miami gaat ben ik altijd weer een blij man. Ik weet namelijk dat het daar een toptijd gaat worden. Zoals altijd nam ik na de lange vlucht een duik in het hotelzwembad en daar zag ik een wel heel lekker hapje aan het zwembad liggen. Na een paar baantjes had ik door dat zij en d’r vriendinnen naar mij keken. Toen ik het zwembad uitklom besloot ik naar ze toe te gaan voor een praatje. 
 
 
Blondie
Ik kwam er al snel achter dat d’r naam Lynn was en dat ze uit Canada kwam. De meiden waren hier voor werk, maar hadden nog twee dagen aan dat bezoekje geplakt om lekker te feesten en te genieten. De meiden vroegen of ik die avond met ze mee naar de club wilde en natuurlijk zei ik daar geen nee tegen. 
 
White party
Het bleek die avond een white party te zijn. De meiden hadden zich opgedoft en zagen er fantastisch uit. Maar ik had alleen maar oog voor Lynn… Wat een mooie vrouw was dat! Ze deed net of ze geen interesse in mij had, maar stiekem wist ik wel beter. Dit zou vanavond mijn project worden. Het feest was te geniaal, de alcohol vloeide rijkelijk en Lynn werd na elk drankje gezelliger. 
 
Hotelkamer
Het werd zelfs zo gezellig dat ze mij uiteindelijk meevroeg naar haar hotelkamer. We ploften neer op haar bed en kwamen al snel in de stemming. Toen ik haar broekje uitdeed verontschuldigde ze zichzelf. Ze had zich namelijk al een tijdje niet geschoren. O well… Dit was weer eens wat anders, toch? En bij mij was er de laatste paar weken er ook geen scheermesje in de buurt geweest, dus we zaten in hetzelfde schuitje.  
 
 
Gezelligheid ten top
Harig of niet, het was een topnacht! Zij kon er zeker wat van. Na lekker geslapen te hebben namen we afscheid. Lynn moest haar vlucht terug naar huis halen. Ik ging naar mijn eigen kamer om nog een beetje uit te brakken. Die dag hield ik een relax dagje, de volgende dag vlogen we namelijk weer terug naar Amsterdam.
 
Jeuk
Na een tijdje begon de boel daar beneden een beetje te jeuken. We hadden het veilig gedaan, dus een SOA leek mij onwaarschijnlijk. Toch besloot ik even langs de dokter te gaan, aangezien de jeuk steeds erger werd. En wat bleek: schaamluis. Onschuldig, maar toch vet irritant. En je snapt het… Daar gaat voortaan gewoon weer om de paar dagen een mesje over. Voor mij geen jeukende vrienden meer! 
 

Floris is een piloot bij een grote Nederlandse luchtvaartmaatschappij. Hij is 34 jaar oud en hartstikke single. Met de nadruk op hartstikke... Hij geniet van elke minuut van de vlucht en natuurlijk ook van de mooie stewardessen. Vanaf nu lees je om de week een column over zijn werk als piloot én ‘activiteiten’ in de lucht en op de vaste grond.