Floris' vluchtjes: Seks in de cockpit

Intiem door Floris
Piloten hebben een bepaald imago, dat weten we allemaal. Maar dat maakt voor mij helemaal niet uit. Ik geniet van mijn leven als piloot en van mijn pleziertjes. Op de grond én in de lucht. Lees hier de nieuwe column van onZe Floris. 
 
Ik zal mij als eerste even voorstellen. Mijn naam is Floris, 34 jaar oud en hartstikke single. Met de nadruk op hartstikke... Ik ga vanaf nu om de week een column schrijven voor Ze.nl over mijn werk en leuke ‘activiteiten’ als piloot. Mijn vader was voordat hij met pensioen ging ook piloot en hij was altijd, en is nog steeds, mijn grote voorbeeld. Voor mij was het dan ook logisch om ook piloot te worden. Via hem kwam ik terecht bij deze grote luchtvaartmaatschappij waar ik nu al een paar jaar werkzaam ben. Heerlijk werk, elke keer weer een kick als ik het toestel in loop. En die reizen? Dat is de kers op de taart!
 
 
Stewardessen 
Deze vrouwen maken mijn werk natuurlijk extra leuk. Ze zorgen niet alleen voor de passagiers, maar ook voor de piloten. En ja, af en toe zit daar gewoon een hele leuke tussen. Ik maak veel lange vluchten en soms blijven we dan een paar dagen hangen op bestemming. Fantastisch natuurlijk, want zo zie je nog wat van het land. Maar ik geef toe: soms zie ik alleen de hotelkamer en dat is niet omdat ik dan zo moe ben… 
 
Kaapstad
Ik had laatst weer eens een vlucht met Nina, een bloedmooie blonde stewardess. Als ik met Nina vlieg hangt er altijd een bepaalde chemie in de lucht. Toen ik zag dat ik met haar een vlucht naar Kaapstad zou hebben, en we daar twee dagen zouden blijven, wist ik dat er iets ging gebeuren. Tenminste, ik ging daar natuurlijk erg mijn best voor doen. Ik gooide tijdens de lange vlucht al mijn charmes in de strijd en gaf haar wat complimentjes. Ik had al snel door dat ik beet had.
 
Briefje
Stoute, stoute Nina… Een uur voordat we de landing zouden inzetten gaf Nina mij een briefje. ‘Blijf na de landing nog even hangen…’ Oke, wat is ze van plan? Meestal moet de crew binnen een korte tijd het toestel verlaten en plaatsmaken voor de schoonmakers etc. Meestal zit er nog wel een beetje speling in, maar zoveel nou ook weer niet. Ik voelde dat ik een beetje zenuwachtig werd. Iets wat ik normaal echt niet heb. Ik besloot om af te wachten… Eerst het toestel maar veilig op de grond zetten.
 
 
Gate
Na een goede vlucht waren we bij de gate aangekomen. Nadat alle passagiers het vliegtuig hadden verlaten had ook de crew hun spullen gepakt. De andere twee piloten die aanwezig waren op de vlucht verlieten het vliegtuig. Ik zei tegen ze dat ik nog even naar het toilet moest voor een nummertje 2 en dat ik het niet meer kon houden tot in de grote hal. Ze lachten en liepen snel de ‘slurf’ in. Nina had blijkbaar hetzelfde tegen haar collega’s gezegd, want ook zij vertrokken. 
 
Seks
Nina fluisterde in m’n oor: ‘We hebben 8 minuten voordat de schoonmaakploeg en technici het vliegtuig inkomen, gaat dat lukken?’ Ik zei daarop: ‘Als je je best doet wel ja…” Nou, en dat deed ze! Alles waar ik bij haar over had gefantaseerd was waar. Haar lekkere lippen met rode lipstick om m’n harde pik, de lekkere seks in… Jawel, de cockpit! Ze kwam op me zitten terwijl ik op m’n eigen stoel zat. Ze liet me keihard komen, net voordat de schoonmaakploeg het vliegtuig in kwam lopen. Zo, dat was nog eens een fijn welkom in Kaapstad… 
 
__________________________________________________________________________________


Floris is een piloot bij een grote Nederlandse luchtvaartmaatschappij. Hij is 34 jaar jaar oud en hartstikke single. Met de nadruk op hartstikke... Hij geniet van elke minuut van de vlucht en natuurlijk ook van de mooie stewardessen. Vanaf nu lees je om de week een column over zijn werk als piloot én ‘activiteiten’ in de lucht en op de vaste grond.