Floris? vluchtjes: Een vervelende souvenir

Intiem door Floris
Piloten hebben een bepaald imago, dat weten we allemaal. Maar dat maakt voor mij helemaal niet uit. Ik geniet van mijn leven als piloot en van mijn pleziertjes. Op de grond én in de lucht. Lees hier de nieuwe column van onze Floris.
 
Vorige keer…
Ik nam Maria mee de sauna in. Daar is het meestal erg rustig. Ze gaf me eerst een heerlijke pijpbeurt en daarna was zij natuurlijk ook aan de beurt. Ik zei dat ze voorover moest bukken en toen nam ik haar in de sauna op z’n hondjes, m’n favoriete standje. Ik was haar keihard aan het nemen toen een andere hotelgast de sauna in liep. Ik had hem helemaal niet horen aankomen! Toen hij ons bezig zag moest hij gelukkig hard lachen. Hij draaide zich snel om en verdween. En wij? Wij vonden het er alleen maar spannender op worden en gingen verder waar we gebleven waren. Dat was nog eens een fijn ritje op én in m’n favoriete scharrel. 
 
Hotelbar 
Het is natuurlijk leuk om overal en nergens scharrels te hebben. Zo ook in Brazilië. Ik ontmoette Veronique tijdens een drankje aan de bar in het hotel. Ik stapte op d’r af omdat ik m’n ogen niet van d’r af kon houden. Wat een lijf, wat een mooi gezicht en over haar decolleté begin ik niet eens. Wat een vrouw. Ik moest en zou haar die nacht in mijn bed zien te krijgen, hoe dan ook. Ik wilde haar proeven. En snel…
 
 
Let’s get wild 
Na een paar drankjes was het me gelukt. Veronique ging met me mee naar m’n kamer. Ik gaf een knipoog naar m’n collega’s, die het ook erg gezellig hadden met wat mooie dames, en vertrok met haar naar boven. Ik hoopte dat ze net zo goed in bed was als dat ze eruit zag. En dat was ze… Ze veranderde in een wilde sexy tijger. We hadden door de hele kamer seks. Niet normaal… Wat was dat fijn.  
 
Souvenir from Brazil 
Een paar weken later kreeg ik een beetje branderige pijn bij het plassen. Ik besloot naar de dokter te gaan. Hij vroeg of ik onveilige seks had gehad. Toen dacht ik gelijk terug aan mijn pleziertje in Brazilië. Ik had het zonder condoom gedaan met Veronique. Vet dom natuurlijk, maar op dat moment was ik zo geil dat ik geen zin en tijd had om nog een condoom om te doen. Ik deed een test en binnen een paar dagen kon ik naar de assistente bellen. Het was raak. Ik had een soa… Kut! 
 
 
Veiligheid voorop
Gelukkig was het geen ernstige blijvende soa, maar dit had natuurlijk wel zo kunnen zijn. Sindsdien ben ik veel voorzichtiger geworden. Niet met het uitzoeken van mijn prooien, want dat doe ik nog steeds met veel liefde. Maar wel met onveilige seks. Hoe geil ik ook ben, dat rubbertje gaat om m’n grote vriend! 

Floris is een piloot bij een grote Nederlandse luchtvaartmaatschappij. Hij is 34 jaar jaar oud en hartstikke single. Met de nadruk op hartstikke... Hij geniet van elke minuut van de vlucht en natuurlijk ook van de mooie stewardessen. Vanaf nu lees je om de week een column over zijn werk als piloot én ‘activiteiten’ in de lucht en op de vaste grond.