Waarom vluggertjes oké zijn

Intiem door Chiara
Rozenblaadjes op het bed, geurkaarsen die de slaapkamer romantisch verlichten, een sensueel achtergrondmuziekje, en heerlijke bonbons. Helaas hebben we niet altijd even veel tijd om een spannend avondje met onze lover in te plannen. 

Als jullie één ding tekort komen in jullie relatie is het wel tijd. Even samen in bad, uitgebreid dineren of andere romantische activiteiten die vaak tussen de lakens eindigen komen er niet van. Seks is in de meeste gevallen dan ook vrij schaars. Uitgebreid van elkaar genieten is gewoon heel moeilijk wanneer jullie allebei een drukke agenda hebben. Jij probeert alles op alles te zetten om af en toe ultiem van elkaar te kunnen genieten. 
 

 
Wanneer je bijna de deur uit moet, haast hebt of nu echt moet gaan slapen is het meestal het moment dat je lover aan je begint te frunniken. Je duwt hem 9 van de 10 keer fel van je af, want hier heb je nu echt geen zin in. Hij begrijpt vaak niet waarom jullie niet eventjes, 10 minuutjes van elkaar kunnen genieten. Jij wilt gewoon alles of niets! Vluggertjes zijn namelijk niet zo populair onder ons vrouwen, even snel ‘durin en duruit’ kunnen wij absoluut niet waarderen. Maar waarom eigenlijk niet? Lang voorspel heeft dan wel onze voorkeur, maar een beetje afwisseling in de slaapkamer of op een andere spannende plek moet toch kunnen! Gehaaste seks hoeft niet altijd een teleurstelling te zijn. Sterker nog, het kan best wel opwindend zijn! Plus snelle seks kent vele voordelen;
 
… Bespaar op koffie en zeg maar gedag tegen je powernap. Een vluggertje geeft je namelijk een enorme energieboost en zorgt ervoor dat je minder gestrest de dag doorkomt. 
 
… Een vluggertje komt nooit uit, je bent eventjes snel tussen afspraken door met elkaar bezig. Dit op zich zorgt voor een erg spannende sfeer. 
 
… Hoe langer jij en je lover bij elkaar zijn, hoe meer de sleur erin hakt. Een quickie zou hier weleens verandering in kunnen brengen. Hallo spanning! 
 
… Meer seks creëert een betere band, maar omdat we in ons drukke leventje vaak tijd tekort komen zijn vluggertjes dé oplossing! 
 
… Intiem zijn op openbare plekken is best spannend. Je kan niet al te lang van elkaar genieten wanneer je elk moment gepakt kan worden. Daarom zijn vluggertjes ideaal voor plekken zoals kantoor, de parkeerplaats of midden in de natuur. 
 
 
… Sneller een orgasme, do we need to say more
 
… Jouw lover zal de hele dag aan niets anders denken dan jullie snelle sessie! 
 
Dus ga een keer voor iets anders dan lange, romantische taferelen voor de daad. Hier en nu kan ook erg sexy zijn! Haal dat bureau leeg en... de rest mogen jullie zelf invullen! 
 
Ben jij een liefhebber van vluggertjes?