Hét bewijs dat seks je mooier maakt

Intiem door Chiara

Dure schoonheidsbehandelingen, zware work outs in de sportschool, superfoods door je dagelijkse maaltijden en peperdure crèmetjes. We doen er alles aan om mooi te zijn en vooral te blijven.  Maar wat werkt er nu het allerbeste? 

 

 

 

Als vrouwen iets weten is het wel dat wie mooi wil zijn pijn moet lijden en een volle portemonnee moet hebben. Gelukkig hoeven we onze bankrekening niet altijd leeg te trekken om er goed uit te zien. Er zijn volop DIY trucjes om te besparen op verzorgingsproducten. Vaak hoef je hier de deur niet eens voor uit. Maar voor het echte beauty-geheim kun je ook lekker binnen blijven! En hoef jij je halve salaris niet uit te geven aan peperdure lotions. Experts bevestigen namelijk dat deze work out echt zorgt voor natuurlijke schoonheid. Het is tijd om wat vaker de slaapkamer in te duiken en dan niet voor jouw dagelijkse schoonheidsslaapje. Wat vaker losgaan tussen de lakens heeft namelijk een erg positieve uitkomst op jouw schoonheid. En wel hierom: 
 
… Een goede work out verbetert je bloedcirculatie en daardoor krijg jij een mooie gloed over je heen. Verplaats je work out in de sportschool dus maar snel naar de slaapkamer!
 

 
… Een snellere hartslag laat je bloed nog harder pompen waardoor jij geen blush meer nodig hebt, maar natuurlijke roze blosjes krijgt. Oh, en fillers zijn ook niet meer nodig. Je lippen lijken hierdoor namelijk ook voller! Twee vliegen in één klap! 
 
… Gooi je antirimpelcrèmes maar in de prullenbak en stop met sparen voor botox! Stresshormonen zijn verbonden aan het krijgen van rimpels en wat is ook alweer het beste middel tegen stress? Juistem, seks! 
 
… Daarnaast komt er oestrogeen vrij tijdens een orgasme wat er weer voor zorgt dat je minder lijntjes en rimpels krijgt. Ook draagt de fysieke inspanning hiervan bij aan een volle, elastische huid!
 
… Seks zorgt voor een betere opname van vitaminen en mineralen wat weer goed is voor je haar en nagels. Bye bye, vieze vitamine B tabletten. Hallo mooie lokken en sterke nagels die niet zomaar afbreken! 
 
… Tijdens het vrijen komt er een stofje vrij wat zorgt voor een relaxed gevoel waardoor wij na de daad heerlijk in slaap kunnen vallen. En wij vrouwen weten als geen ander dat schoonheidsslaapjes essentieel zijn voor een frisse uitstraling! 
 
… Als je opgewonden bent groeien je borsten. Neem maar afscheid van je push-up bra!
 
… Feromonen zorgen ervoor dat jouw partner je nog aantrekkelijker vindt en laat dit stofje nu net vrijkomen wanneer jullie stoeien tussen de lakens. 
 
 

… Bewegen is calorieën verbranden. Dus weg met de sit-ups, kruip gewoon lekker tussen de lakens. Daar krijg je ook een strak buikje van! 
 
… Seks maakt allerlei stofjes vrij die ervoor zorgen dat jij straalt, er jonger uitziet en lekker in je velletje zit. En gelukkige mensen zijn mooie mensen! 
 
Voel jij je ook mooier als je in de spiegel kijkt na een heftige vrijpartij?