De beste meubels voor een sexy workout

Intiem door Chiara

Een beetje variatie in de slaapkamer kan geen kwaad. Maar na een paar experimenten raakt jullie inspiratie ook aardig op. De gekste standjes tussen de lakens hebben jullie al uitgeprobeerd. Dus wat nu jullie kamasutrabijbel uit is? 

Jullie hoeven natuurlijk niet altijd in bed te blijven experimenteren. Zet jullie creatieve brein op actief en probeer eens wat uit buiten de slaapkamer. Er zijn namelijk heel wat hete plekjes voor een goede vrijpartij! Voor wat afwisseling hoeven jullie niet per se een ritje te maken in de auto, of sneaky een vluggertje te doen midden in het bos. Onder jullie dak bevinden zich een hoop seksplekjes die jouw seksleven een enorme boost geven! Dus wanneer jullie in bed liggen en hij je begint te zoenen in je nek, pak dan zijn hand en leidt hem op een verleidelijke manier mee naar; 

 
… De eettafel, absoluut niet cliché! Laat je vriend je op jullie eettafel tillen en gooi jezelf achterover. Of houd de zijkanten van de tafel vast en buk voorover. Wedden dat jullie etentjes een heel ander tintje krijgen? 
 
… Het aanrecht, omdat dit sowieso een plek is om vies te worden! Hallo voorspel met chocoladesaus en slagroom… 
 
… De wasmachine, want als je dan toch moet wachten op je wasje kun je dit net zo goed doen op de wasmachine itself! Wacht maar tot jouw machine op centrifugeer stand gaat… 
 
… De douche, het hete water zorgt voor de nodige ontspanning en er bestaat geen beter voorspel dan elkaars lichaam inzepen met een zachte doucheschuim. Voor een upgrade gebruik je de douchekop voor andere doeleinden, knipoog!
 
… De bank is net zo zacht en comfortabel als het bed, maar die leuning zorgt voor iets meer opties! 
 
… Jullie werkplek, een break hoort er nu eenmaal bij. En wat is er meer stress verminderend dan een opwindende work out? 
 
… Op de wastafel, de inloopkast, je kaptafel of een andere plek waar een spiegel hangt. Niets is zo sexy om jezelf bezig te zien zijn. 
 
… Je tuin of balkon, hoe spannend is het om elk moment ‘gepakt’ te kunnen worden? Houd de reling van het balkon goed vast of ga lekker in je tuinstoel liggen. Gratis airco is sowieso een gift tijdens jullie stomende sekssessie! 
 
… De vloer biedt jullie oneindig veel mogelijkheden, als het een beetje koud is; gebruik dan een vloerkleed of een zitzak. En met een beetje geluk hebben jullie een open haard. Romantischer kan het bijna niet worden! 
 

... Tegen de muur, gewoon omdat het kan! Zet je handen tegen de muur of laat hem je optillen... Hot! 
 
Jouw vent zal versteld staan van jouw uitdagende ideetjes. Zijn zintuigen zullen zeker weten geprikkeld worden wanneer jij hem meeneemt naar één van deze stoute plekjes. Samen koken, een deadline thuis afmaken of een filmpje kijken op de bank zal nooit meer hetzelfde zijn met jullie zinnenprikkelende herinneringen! 
 
Welke plek mist er volgens jou aan dit lijstje?