Zo word je voortaan wel heel lekker wakker

Intiem door Chiara

Opstaan is geen pretje, vooral niet op de maandagochtend na een weekend heerlijk te hebben uitgeslapen. Je drukt de snooze-knop wel tien keer in voor je besluit je bed uit te sjokken. Je wekker is nou niet bepaald je beste maatje. 
 
Het zou toch wat zijn als een Griekse God je zou wekken met een vers kopje koffie en een heerlijk ontbijtje op bed. Niet dat je hier tijd voor hebt, jij komt het liefst zo laat mogelijk je bed uit. De avond van te voren zet je dan ook heel strategisch de wekker een half uur voordat je er echt uit moet. Zo kun jij nog eventjes genieten van je warme dekens en je donzen kussen. Nog eventjes draaien en dromen van die hunk is geen straf in de ochtend. En dan maar hopen dat je daarna niet met het verkeerde been uit bed stapt. Want naast het opstaan zelf, is jouw humeurtje in de ochtend ook niet al te best. Ochtenden zijn nu eenmaal hels. Maar hier brengt The Little Rooster verandering in!
 
 
Een bijzondere wekker
Nee, dit is geen wekker in de vorm van of met het geluid van een haan... Deze kleine vriend zorgt ervoor dat jij wel heel lekker wakker wordt. Het is namelijk een kleine vibrator met wekkerfunctie. Je kunt deze vibowekker de avond van te voren instellen, zodat jij heerlijk wakker wordt getrild. Met 27 verschillende trilstandjes, wordt iedere vrouw hemels wakker! Dat is even wat anders dan dat irritante PIEP geluidje in de ochtend. En alsof deze uitvinding nog niet mooi genoeg was, het apparaatje maakt geen (tril)geluid, is vrij van chemicaliën, makkelijk oplaadbaar en... je kunt ermee snoozen! Hallo wakker worden met een (of meerdere) orgasme! 
 
Wij vinden het geen wonder dat dit apparaatje binnen no time uitverkocht was. Maar vanaf oktober kun jij deze wekker hier weer aanschaffen om helemaal zen je bed uit te stappen! Voor €80,- ben jij een klein haantje rijker! Dus kijk vriendlief aan, wees origineel met je verlanglijstje dit jaar, of trek zelf eventjes wat eurootjes af van je salaris om voor eens en altijd op tijd en vrolijk op je werk aan te komen! Natuurlijk kun je ook een ‘niet ochtend persoon’, bijvoorbeeld een collega of een vriendin, verrassen met een origineel cadeautje! 
 
Lijkt opstaan met een orgasme jou fijn?