Jess? onenightstands: De bruiloft

Intiem door Jess
Over haar eigen bruiloft heeft elke vrouw weleens gefantaseerd. Soms zal je alleen even moeten wachten op je prins op het witte paard, maar naar een bruiloft van een ander gaan, kan soms ook erg leuk zijn. Zo was Jess deze week te gast op een bruiloft. 
 
"Laatst kreeg ik een bezoekje van mijn Friends with Benefits-vriend Marco. Hij zit vaak in het buitenland, maar was nu weer eens in Nederland. Waarom hij weer even terug was, vroeg ik hem toen niet. We waren bezig met euh… andere dingen. Maar deze week werd me duidelijk waarom hij er was. Hij had een bruiloft. En hij wilde mij meenemen als zijn date!" 

 
De date 
"Het bleek niet zomaar iemand te zijn die het huwelijk intreedt, maar het ging om niemand minder dan Marco’s grote zus zelf. Daar wilde hij míj dus mee naartoe nemen? Ik keek Marco verwonderd aan toen hij aan mijn deur stond met die vraag. En waarom zo last-minute? Dit was toch allemaal een beetje raar? Je kunt toch niet zomaar een meisje meenemen naar de bruiloft van je zus! Marco daarentegen leek mijn zorgen niet te delen. Hij vertelde zelfs dat het zijn zus’ idee was. Ze vond het wel leuk als haar broertje een keer niet single op een feestje aankwam kakken." 
 
“Helemaal overrompeld door Marco’s voorstel, stemde ik in. Ik was dat weekend toch vrij en ik had nog geen plannen. Marco beloofde me ’s ochtends op te halen en volgens afspraak stond hij stipt om 11 uur op mijn stoep. Zo knap als Marco er toen uitzag, had ik hem nog nooit gezien. Mijn ogen gleden over zijn perfecte op maat gemaakte pak en ik had hem nog nooit zo knap gevonden. Mannen in pak doen gewoon iets voor me. Maar mijn outfit leek hem ook wel te bevallen. “Je ziet er goed uit”, complimenteerde hij me.” 
 
De afsluiter
“Charmant als Marco altijd al was geweest, opende hij de deur voor me en daar gingen we. Na een uurtje rijden kwamen we aan de op de locatie en het was prachtig. De parkeerplaats alleen al zag er feestelijk uit met mooie witte linten en lampjes in de bomen. Marco’s zus zag er ook uit als een prinsesje. Ze had een mooie witte orchidee in haar haar en een strapless jurk die haar figuur accentueerde. De hele dag was eigenlijk een sprookje! Maar met name de avond was magisch…”
 

 
“Na het eten, dansten Marco en ik de hele avond met elkaar. Als je niet beter zou weten, zou je denken dat we echt een stel waren. Ik betrapte mezelf erop dat ik zelfs even vlinders voelde toen ik erachter kwam hoe soepel Marco in de heupen is. Aan het eind van de dag (of nacht eigenlijk), zette Marco me weer netjes af. Vermoeid als ik was, dacht ik dat Marco dat ook was, maar dat was hij niet. Toen ik hem vaarwel wilde zoenen in mijn deuropening, liep hij mee naar binnen en sloot de deur. Hij duwde me tegen de binnenkant van de gesloten deur en zijn handen gleden over mijn rug op zoek naar de ritssluiting van mijn jurk. “Ik heb al de hele dag zitten wachten tot deze jurk eindelijk uitging”, fluisterde hij ondeugend in mijn oor. Binnen een mum van tijd waren alle kledingstukken uit. Mijn woonkamer hadden we niet eens gered, laat staan mijn slaapkamer. Nooit gedacht dat ik ooit zulke spetterende seks zou hebben in mijn gang…” 
 
Jess is 28 jaar, woont in Amsterdam en gaat sinds een aantal jaar als happy single door het leven. In een relatie heeft ze momenteel geen zin, maar wel heeft deze single lady zo af en toe een ‘jeuk’ waaraan gekrabd moet worden. In Jess’ onenightstands vertelt ze over haar nachtelijke avontuurtjes.