Met deze tips geef jij hem een onvergetelijke lapdance

Intiem door Chiara

Wil jij je vriend flink in het zonnetje zetten? Of ben je misschien toe aan een nieuw experiment in de slaapkamer? Show je lover dan je meest sexy dansmoves tijdens een, vooral voor hem, onvergetelijke lapdance. Succes gegarandeerd!
 
Je hoeft geen stripper of professioneel danseres te zijn om jouw vriend zijn ogen niet van je af te krijgen wanneer jij halfnaakt voor hem staat te dansen. Onzeker? Hij vindt jou al onweerstaanbaar in een mooi lingeriesetje, laat staan als je daarbij ook nog eens sexy beweegt. En niet zomaar, nee! Speciaal voor hem en hem alleen! Natuurlijk begrijpen wij dat het best spannend is om jezelf zo (letterlijk) bloot te geven. Maar met deze tips zal jij de show stelen! 
 
 
… Zorg dat je er sexy uitziet, trek een mooi setje aan en een paar hakken. Misschien vind je het leuk om je lingerie nog te bedekken, zodat je stuk voor stuk je kleding op een verleidelijke manier kan uitrekken. Let wel op dat je er niet alleen mooi uitziet, maar je ook kan bewegen in je outfit!
 
… Verzorg jezelf goed van te voren, neem een lekkere douche, zorg dat je overal glad bent en doe een lekker geurtje op! 
 
… Creëer een relaxte sfeer; zet wat kaarsjes aan of dim het licht, zorg dat je slaapkamer lekker ruikt en het bed netjes is opgemaakt. Bedenk van te voren ook of je wil dat je partner op een stoel gaat zitten, of op de rand van het bed. Als je te weinig beweegruimte hebt, kun je natuurlijk ook je woonkamer als podium gebruiken! 
 
… Ben je zenuwachtig? Drink van te voren samen een glaasje wijn of een ander alcoholisch drankje. Niet te veel natuurlijk, je moet erna nog wel op je benen kunnen staan!
 
… Zet een spannend muziekje op, niet te snel, je wil namelijk niet gaan staan twerken, maar ook niet te langzaam, het is niet de bedoeling dat jullie in slaap vallen!
 
… Warm op door op een afstandje voor hem te dansen, kom steeds dichterbij, maar raak hem nog niet aan!
 
… Ga vervolgens op zijn schoot zitten, met je rug naar hem toe, en beweeg je heupen op de ritme van de muziek…
 
… Glij langzaam van zijn schoot af en kruip sexy over de grond, kijk tegelijkertijd over je schouder terwijl je hem een stoute blik toewerpt.


 
… Kruip of, na sensueel op te zijn gestaan, loop, sexy naar hem toe en ga weer op zijn schoot zitten, dit keer zitten jullie face to face, maak hem nog een beetje gek met je moves en beloon zijn geduld met een sensuele zoen. 
 
Natuurlijk kun je zelf jouw lapdance invullen! Plagen, ondeugende blikken toewerpen, sexy dansen en zelfverzekerdheid zijn the key voor een geslaagde lapdance. Jij zal binnen no time opgetild worden om vervolgens op bed te worden gegooid. Wat er daarna gebeurt, dat mag je ook zelf invullen!

Ben je benieuwd naar andere voorspelletjes? Lees die dan hier
 
Zou jij je vriend een lapdance durven geven?