Floris? vluchtjes: Een vrouw, of... toch niet?

Intiem door Floris
Piloten hebben een bepaald imago, dat weten we allemaal. Maar dat maakt voor mij helemaal niet uit. Ik geniet van mijn leven als piloot en van mijn pleziertjes. Op de grond én in de lucht. Lees hier de nieuwe column van onze Floris.
 
Vorige keer… 
Het ging er ruig aantoe. We waren de hele avond aan het dansen en een van de Zweedse meiden had een oogje op mij, dat zag ik al gelijk. En ik op haar. Normaal gesproken had ik er allang werk van gemaakt, maar nu? Ik had immers een afspraak… Ik moest laten zien dat ik het vol kon houden. Isa, het Zweedse meisje, stond op een gegeven moment tegen mijn kruis aan te schuren en ik voelde dat ik hard werd. Ik wilde haar gewoon. Even later probeerde ze me te zoenen. Ik trok het niet meer en deed toen iets wat ik anders never nooit zou doen: ik vroeg haar of ze daarmee wilde stoppen. Isa was het er duidelijk niet mee eens en gaf me vanuit het niets een klap in m’n gezicht. Ze vond me een grote eikel. Ik mocht dan wel een eikel zijn, maar afspraak is afspraak en ik heb mijn collega laten zien dat ik niet altijd seks hoef te hebben. Hij was trots op me. En ik was stiekem ook enorm trots! Een trotse eikel, dat dan weer wel… 
 
Thailand
Deze keer ging mijn vlucht naar Thailand. Ook daar zou ik weer twee nachtjes blijven totdat de volgende vlucht weer naar huis ging. Het was de eerste keer dat ik er was, dus ik besloot na een powernap er samen met mijn collega erop uit te gaan. We aten een lekkere lokale maaltijd en gingen de stad in. Hoe later het werd, hoe meer de stad tot leven kwam.
 
 
We besloten die avond een drankje te gaan drinken in een club, maar voordat we gingen wilden we nog even een lekkere massage. Dan konden we even relaxen en tot rust komen van de lange vlucht. We waren immers pas een paar uur eerder geland na een lange vlucht.
 
Een straat vol
En toen werd het moeilijk: we moesten gaan kiezen waar we een massage wilden. Ik had nog nooit zoveel massagesalons bij elkaar gezien en iedereen wilden dat we binnenkwamen. We konden er eentje waar de vrouwen niet zo opdringerig waren, want daar hadden we toch helemaal geen zin in! We kwamen hier om te relaxen, niet om opgejut te worden. 
 
Ik had geluk. Een mooie vrouw ging mij masseren. Dat wil toch wel elke man? Ze liep even weg en ik deed mijn kleding uit en legde m’n hoofd in het gat. Even later hoorde ik haar terugkomen en legde een klein handdoekje over mijn billen. Ze begon m’n rug en schouders lekker te kneden. Vervolgens ging ze van m’n hoofd en armen naar mn onderrug.
 
 

 
Schrik van m’n leven 
Opeens deed ze m’n handdoekje van m’n billen en begon me daar te masseren. Ik dacht nog even ‘Wat is dit?’, maar ik dacht dat het misschien normaal was in Thailand? Maar wat er toen gebeurde was niet normaal, dat had ik al gelijk door. Ze klom op de massagetafel en ging op me liggen. Nu wist ik gelijk waarom ze een tijdje wegbleef, ze had zich gewoon uitgekleed! Met haar naakte bovenlichaam wreef ze over m’n lichaam. Ik voelde d’r borsten op m’n rug. Maar hallo?! Waar was ze mee bezig! Ik draaide me om en wilde d’r van me afduwen. Maar wat ik toen zag… 
 
Oké, ze was dus totally naked. Nouja… Ze... Ze had dus blijkbaar nog een piemel tussen d’r benen hangen. Tuurlijk had ik alle verhalen gehoord over Thailand en ook over massagesalons. Maar ik had toch nergens om gevraagd? En er was me niks aangeboden. Ik wilde gewoon een massage, een onschuldige massage… Ik heb snel m'n boxer aangedaan en pakte alles bij elkaar. Ik heb m’n collega geroepen, die hoorde ik op dat moment ook al schelden omdat hem blijkbaar hetzelfde overkwam, en we zijn snel weggelopen. Op naar de bar om die beelden in m'n hoofd weg te drinken. En een massage? Die neem ik alleen nog maar in Nederland. 


Floris is een piloot bij een grote Nederlandse luchtvaartmaatschappij. Hij is 34 jaar oud en hartstikke single. Met de nadruk op hartstikke... Hij geniet van elke minuut van de vlucht en natuurlijk ook van de mooie stewardessen. Vanaf nu lees je om de week een column over zijn werk als piloot én ‘activiteiten’ in de lucht en op de vaste grond.