WIN: Bioskaartjes The Big Wedding

Winacties door Redactie Ze.nl
Zin in een gezellige avond uit met je beste vriendin? Wat dacht je van een fijne vrouwenfilm, allerlei goodies en een hoop gezelligheid? Jij maakt nu kans op kaartjes voor Pathé Ladies Night: The Big Wedding!

Woensdag 8 mei zal de Pathé Ladies Night weer plaatsvinden, met ditmaal de film The Big Wedding. Tijdens deze speciale, maandelijkse girls' night out, word je verwelkomd met een lekker drankje, kun je verschillende prijzen winnen en krijg je na afloop een goodiebag mee naar huis!

De film
Wanneer Alejandro Griffin (Ben Barnes) besluit in het huwelijksbootje te treden met zijn knappe verloofde Missy O?Connor (Amanda Seyfried) hadden ze één ding niet voorzien; de aanwezigheid van zijn strenggelovige biologische moeder. Alejandro is opgegroeid bij Don en Ellie Griffin (De Niro en Keaton), die inmiddels al jaren zijn gescheiden. De twee voormalige liefdespartners spreken geen woord meer met elkaar sinds Don weer gelukkig is met Ellie?s voormalige vriendin Bebe McBride (Susan Sarandon).

Om de lieve vrede te bewaren voor de biologische moeder van Alejandro, besluiten Don en Ellie tijdens het huwelijk te doen alsof ze nog steeds zielsgelukkig getrouwd zijn. Alsof dat niet lastig genoeg is, heeft het aanstaande bruidspaar ook nog te maken met een woedende Bebe, onuitgevochten familieruzies en een eigenaardige priester.
 
Naast de twee topacteurs Robert de Niro en Diane Keaton bestaat de sterrencast onder anderen uit Katherine Heigl, Topher Grace, Robin Williams, Amanda Seyfried en Susan Sarandon. 

Vanaf donderdag 9 mei draait The Big Wedding in de Nederlandse bioscopen.


Win!

Zin in een avondje lachen en wegdromen met je beste vriendin? Doe dan mee met onze winactie! Ze.nl mag namelijk 5 x 2 bioskaartjes weggeven voor The Big Wedding, die tijdens de Pathé Ladies Night op woensdagavond 8 mei wordt gedraaid in Pathé Rembrandt te Utrecht. Maar dat is nog niet alles, ook mogen we 5 x 2 jurkjes van MyDress weggeven. 

Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Extra veel kans maken? Deel de actie dan op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.
 
Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met aanstaande vrijdag 3 mei 2013.