Sammy (30): 'Ik ben een getrouwde online sekswerker'

Intiem door Jordan

Stel, je woont samen en bent gelukkig getrouwd met je partner. Jullie werken allebei, maar jouw baan wijkt wel heel erg af van het “normale”. Sammy (30) heeft zo’n leven en werkt als online Dominatrix. Samen met haar man en hond leeft zij een gelukkig leven zonder jaloezie. Benieuwd hoe Sammy Rei Schwarz dit doet? Lees verder voor een week uit haar leven.

Lees ook: Brocarde (38) heeft seks met een geest: 'Hij heeft me ongelooflijke orgasmes bezorgd'

Monogamie

Sammy (30) is een gelukkig getrouwde vrouw. Haar huwelijk met haar echtgenoot, die werkt als webprogrammeur, omschrijft ze als ‘liefdevol, open en vol passie’. Haar echtgenoot is de liefde van haar leven. Momenteel werkt ze al bijna vier jaar als online Dominatrix en fetisj model, overdag is zij student. Sammy geniet van het verkennen van haar fantasieën met haar klanten, zodra de pandemie voorbij is wil ze graag met meer mensen persoonlijk ‘spelen’. In de Metro UK vertelt Sammy hoe een week in haar leven eruitziet.

Een week in het leven van een Domina

Maandag:

“Ik ben mijn eigen baas en maak mijn eigen schema. Door ’s avonds laat online te werken, heb ik de hele dag tijd voor mijn studie, mijn partner en mijn hond. Gisteravond had ik een telefoonafspraak met een vaste klant om middernacht. Vol trots denk ik terug aan de avond. We deden samen zijn gebruikelijke anale training, maar ook kreeg ik hem zover om een echte maaltijd met groenten te laten koken. De pure vreugde in zijn stem na het volbrengen van zo’n makkelijke opdracht is onbetaalbaar. Het zijn dit soort kleine dingen die maken dat ik van mijn werk hou.”

Dinsdag:

“Na een lange dag in de bibliotheek ben ik moe, maar ik blijf laat op voor een sms-sessie met een onderdanige klant die graag sexy lingerie draagt. Ik sta voorovergebogen voor mijn computer, het lingerie dragen laat ik over aan de klant. Terwijl ik met hem aan het chatten ben komt mijn man de kamer in. Hij maakt zich klaar om naar bed te gaan en zoals gewoonlijk kust hij mij en vraagt wanneer ik naar bed kom. Maar deze keer grijpt hij hard naar mijn dijen, en mijn lichaam klaagt niet. De rest van de werksessie is een waas terwijl ik nog verleidelijk probeer te typen naar mijn klant. Mijn klant leek zich wel te vermaken, en wij ook.”

Woensdag:

“Mijn wekker gaat om 4 uur ’s nachts voor een telefoonseks afspraak met een klant. Het is maar goed dat ons appartement dikke muren heeft, in het belang van de buren. Ik kan niet hetzelfde zeggen voor mijn man, die op een of andere manier door mijn toneelstukjes moet slapen, slechts afgeschermd door een deur. Tijdens het gesprek klap ik met mijn hakken heen en weer, stamp op de grond, sla mijn zweep tegen de muur en schreeuw ongepaste dingen in een schurkenstem. Later op de dag staat mijn echtgenoot in de keuken en ik sla mijn armen stevig om hem heen. ‘Je bent de beste,’ kondig ik aan terwijl ik mijn gezicht in zijn nek nestel. ‘Nee, jij’ antwoordt hij terwijl hij borden uit de kast haalt.”

Donderdag:

“Vroeg in de ochtend heb ik een sms-afspraak met een vaste klant wiens fantasie nooit teleurstelt. Terwijl we een futuristisch rollenspel spelen, bedien ik de vibratie van een anaal speeltje dat hij draagt op mijn mobiel. Technologie is ongelooflijk, nietwaar? Later als ik mijn hond uitlaat, vraag ik me af welke van de mannen of vrouwen die ik tegenkom ooit iemand als ik hebben ingehuurd om hun fantasieën te verkennen. Een meisje als ik zou al hun geheimen kunnen kennen, en de gedachte alleen al geeft me opwindende kick.”

Vrijdag:

“De ochtend besteed ik aan het schrijven van erotische fetisj verhalen. Sinds de pandemie brengen mijn man en ik veel tijd samen door. Soms is het een uitdaging maar vaak zitten onze dagen vol met passie. Ik loop naar de andere kamer en hoor hem net ophangen na een vergadering. Ik ga achter zijn stoel staan, wrijf over zijn schouders en kus zijn nek voor ik mijn handen tussen zijn benen laat glijden. ‘Ik ben aan het werk,’ kreunt hij terwijl ik onder zijn bureau kruip. Een goede afsluiting van de dag, al zeg ik het zelf.”

Zaterdag:

“Ik maak een ochtendwandeling met mijn hond en bedenk wat ik dit weekend wil gaan doen. Ik wil een paar foto’s maken voor klanten, mijn oma bellen en de dag spenderen met mijn man. Samen maken we er een chill dag van.”

Zondag:

“In de middag helpt mijn man mij met het maken van sexy foto’s voor mijn website. Ik zie hem opgewonden worden en dat windt mij ook op. Halverwege onze kleine shoot, neem ik de camera uit zijn handen en duw hem tegen de bank. Als we in het heetst van de strijd bezig zijn gaat zijn mobiele telefoon. Een telefoontje van zijn baas. Mopperend ga ik door met mijn foto’s, maar als ik ze bekijk zie ik er slordig maar gelukkig uit. Voor de pandemie zagen we elkaar niet zo vaak als nu. In goede en in slechte tijden speelt alles zich nu onder één dak af: ons werk, ons spel en onze seks. We hebben misschien niet het meest traditionele huwelijk, maar we moeten werk en liefde in evenwicht houden, net als ieder ander stel. Ik zou er niets aan willen veranderen.”

 Lees ook: Olive (30): ‘Ik heb geweldige seks met mijn gehandicapte klant’