De Pulse: Hét seksspeeltje voor mannen - Sexpert Luna

Liefde door Sexpert Luna

Seksspeeltjes testen van beroep? Luna doet het al zeventien jaar en kan zichzelf met recht expert noemen op het gebied van sex(toys). Wekelijks deelt ze haar leukste en gekste ervaringen op Ze.nl. Met deze week het beste seksspeeltje voor mannen.

Als je als vrouw een flink aantal seksspeeltjes hebt, dan word je, zeker door mannen, vaak als stoer, geil gezien en vooral als een vrouw die helemaal in touch is met haar seksualiteit. Kortom: als een vrouw die weet wat ze wil in bed! Als je als vrouw veel sekspartners hebt gehad, dan vinden mannen dat vaak iets minder leuk. Dan ben je al gauw een slet of sloerie. Het tegenovergestelde geldt voor mannen. Hebben die veel bedpartners gehad (of nog steeds), dan zijn ze stoer. Maar hebben mannen veel seksspeeltjes, dan worden ze vaak als een 'pervers type' of viezerik neergezet. 

Nepkutje

Denk je dat jij geen last hebt van deze vooroordelen? Stel je dan je vent (of gewoon een random kerel) maar eens voor met een masturbator (zo'n nepkutje) in z'n handen en z'n piemel in het speeltje. Word je daar opgewonden van? Of heb je eerder zoiets van; ja, maar hallo, het is de bedoeling dat je dat met mij doet! En hoe zou je reageren als je partner je zou vertellen dat hij wel eens iets anaals wil proberen? Sta je daar voor open en ga je meteen samen online shoppen voor een leuk anaalspeeltje of denk je: hij zou toch niet homoseksueel zijn? Anaalspeeltjes zijn toch alleen voor homo's?

Nu moet ik eerlijk toegeven: ik word zelf ook niet echt geil van de aanblik van mijn kerel die bezig is met een masturbator. Maar als hij het geil of lekker vindt, dan vind ik het zelf eigenlijk ook meteen al wat geiler. En hé, liever dat hij zo af en toe een speeltje erbij pakt, dan de buurvrouw of het meisje dat de broodjes smeert in de bedrijfskantine! 

Nu zijn de seksspeeltjes voor mannen gelukkig allang niet meer wat ze geweest zijn. Vroeger hadden mannen eigenlijk alleen de keus uit ranzige sekspoppen, rubberen nepkutjes en simpele anaalvibrators of -dildo's, maar de laatste jaren komen er steeds meer luxe mannentoys op de markt. Hoewel er nog steeds enorm veel toys zijn die lijken op een stuk nep-vrouwen-vlees komen er ook steeds meer prachtige, veilige, supergeavanceerde mannentoys op de markt. 

De Pulse: een blijvertje

Eén zo'n supergeavanceerd mannenspeeltjes waar de mannen in mijn omgeving en mannelijke sekstoytester erg enthousiast over zijn is de Pulse van het merk Hot Octopuss. Dit speeltje heeft inmiddels al de derde verbeterde versie op de markt, dus je mag gerust zeggen dat het een blijvertje is in sekstoysland, want de meeste toys verdwijnen na versie 1 om (gelukkig) nooit meer terug te komen.

De Pulse is een soort open huls waar de man zijn penis in kan leggen. In die huls bevindt zich een soort heel snel rondbewegend schijfje. Wanneer een man zijn eikel op dat plaatje legt, is het de bedoeling dat hij heel snel tot een orgasme komt. En dat is niet alleen de bedoeling, het is ook de waarheid. De mannen in mijn omgeving en dus de meeste mannelijke sekstoytesters spreken van 'de Ferrari onder de mannentoys', zo snel als deze toy z'n werk doet. Niet iedereen zit op zoiets snels te wachten, maar het is altijd handig voor een vluggertje tussendoor. Daarnaast schijnt deze masturbator ook gebruikt te worden door mannen met een erectiestoornis (en die hierdoor dus wél weer een stijve kunnen krijgen). En één van de grootste voordelen, vind ik, is het feit dat de Pulse er niet uitziet als zo'n nepkutje, maar meer als een soort 'Darth Vader-helm'. Superstoer.

Dus... zoek jij een keer een tof cadeautje voor je vriend of man? Denk dan eens aan de Pulse! De Hot Octopuss Pulse III is hier te koop!

Eerder schreef Luna ook:
Au! Eerste hulp bij pijn tijdens seks
Zou Heleen van Royen dit seksspeeltje nóg lekkerder vinden?
Wat doe je als je vriend jaloers is op je vibrator?
Hoeveel seksspeeltjes heeft een professioneel sextoy-tester eigenlijk?
Pijn is fijn? Bij dit seksspeeltje wel!
Seksspeeltjes in de vorm van dieren: schattig of no go? 
Deze 4 seksspeeltjes zijn perfect voor je G-spot 
Ik heb ook wel eens geen zin 
Een stotende vibrator: superhit of no go?
Help! Mijn vriend wil sekstoys gebruiken en ik niet 
Hoe ik een full body orgasme kreeg van dit seksspeeltje 
Dit is het allerslechtste seksspeeltje dat ik ooit heb getest
Kan je clitoris gevoelloos worden van een vibrator?
'Die keer dat ik mijn buttplug kwijtraakte'
Womanizer: de zuigende sekstoy met orgasmegarantie
Help! Mijn vriend wil me niet beffen
Deze vibrator geeft mij interGALActische orgasmes
Hoe kies je je eerste vibrator?
Hoi, ik ben Luna en ik test seksspeeltjes

Wil je meer van Luna lezen? Al zeventien jaar deelt zij alle ins en outs op het gebied van seks en seksspeeltjes via haar website Climaximaal.nl. In haar leven heeft ze al meer dan 1000 seksspeeltjes getest, dus voor advies ben je bij haar aan het juiste adres!

Beeld: iStockphoto