Hoeveel seksspeeltjes heeft een professioneel sextoy-tester eigenlijk? - Sexpert Luna

Intiem door Sexpert Luna

Seksspeeltjes testen van beroep? Luna doet het al zeventien jaar en kan zichzelf met recht expert noemen op het gebied van sex(toys). Wekelijks deelt ze haar leukste en gekste ervaringen op Ze.nl. Met deze week: een seksspeeltje dat pijn en plezier met elkaar combineert!

Ik woonde in Amsterdam centrum en gaf regelmatig feestjes. Het huis waar ik woonde stond bekend als 'het vibratorhuis', omdat ik tijdens die feestjes als een ware marktkoopvrouw demonstraties gaf voor mijn bezoek. Alle toys liet ik trillen en draaien en voelen en de toys die ik dubbel had gaf ik mee naar huis aan de feestgangers. Alles in het nette overigens, dus stel je hier vooral geen gangbangs bij voor. Hoewel die feestjes zeker wel gepaard gingen met de nodige benevelende middelen.

Leukste, lekkerste en nieuwste seksspeeltjes

Ik ben 17 jaar geleden begonnen als redacteur bij een seksmagazine, waar één van mijn verantwoordelijkheden het schrijven van de zogenaamde ‘productpagina’ was. Elke maand besprak ik de leukste, lekkerste en nieuwste seksspeeltjes van dat moment. Nu zou ik lachen om de vibrators en dildo's die op m'n bureau en in m'n bed verschenen, want echt goed en lekker waren ze toen nog niet. En al helemaal niet van veilige materialen. Ik heb zo'n 11 jaar bij dat magazine gewerkt, besprak 10 toys per maand en het magazine kwam 12 keer per jaar uit. Samen is dat dus 11 x 12 x 10 = 1320. Nu hield ik niet alle speeltjes die ik besprak ook daadwerkelijk zelf, dus laat ik het op 600 toys houden die ik voor dat magazine heb getest en besproken. 

Tussendoor gooide ik slechte of middelmatig toys altijd wel weg, want ze namen een groot gedeelte van het huis in. Toen mijn toenmalige partner en ik uit elkaar gingen heb ik alle seksspeeltjes die ik had verzameld in een vlaag van verstandsverbijstering bij het vuilnis gezet: 5 vuilniszakken. Scheelde me weer een paar dozen mee verhuizen, dacht ik. Achteraf natuurlijk spijt van, maar als je in een scheiding ligt doe je gekke dingen.

Ruim 1000 getest

Voor mijn eigen site Climaximaal.nl heb ik inmiddels zo'n 450 seksspeeltjes getest. Dus dan kom ik totaal op 'meer dan 1000' die ik in m'n leven heb getest. Maar bewaar ik ze nu wel allemaal? Nee. Ik werk thuis en heb een eigen 'sekstoy-kantoor'. Daar bewaar ik alle speeltjes die ik nog moet testen of heb getest, tot ze m'n kast uitpuilen en ik noodgedwongen afscheid moet nemen van een aantal exemplaren. De allermooiste, de allerbeste en de allerslechtste bewaar ik. De superslechte doen het altijd goed als demonstratiemodel hoe het niet moet en alle middelmatige en slechte toys verdwijnen naar de garage.

Na verloop van tijd zal ik ook van die toys definitief afscheid nemen door ze in de grijze container te gooien, want je kan gebruikte seksspeeltjes nou niet echt op Marktplaats.nl zetten. Er is overigens wel een markt voor gebruikte sekstoys, maar ik voel me niet echt geroepen om daar tussen te staan, ieeeeeuww. 

Topstukken

Op m'n nachtkastje bevinden zich alleen de topstukken uit m'n collectie. Dit zijn de seksspeeltjes die ik er eigenlijk altijd wel bij pak of bij wil pakken. Dat zijn sowieso een Womanizer (ligt eraan welke opgeladen is), de Njoy Pure Wand, de We-Vibe Gala en de Tantus Tsunami. En in een la nog een aantal BDSM-speeltjes die we er af en toe bij pakken.

Kortom; ik heb meer dan 1000 toys getest, ik heb er 700 weggegooid,  ik heb er momenteel zo'n 300 in huis, waarvan 140 in de garage, 150 in m'n kantoor en 10 in de slaapkamer. And... still counting, want elke week worden er weer nieuwe toys gebracht door de postbode om te worden getest!

Eerder schreef Luna ook:
Pijn is fijn? Bij dit seksspeeltje wel!
Seksspeeltjes in de vorm van dieren: schattig of no go? 
Deze 4 seksspeeltjes zijn perfect voor je G-spot 
Ik heb ook wel eens geen zin 
Een stotende vibrator: superhit of no go?
Help! Mijn vriend wil sekstoys gebruiken en ik niet 
Hoe ik een full body orgasme kreeg van dit seksspeeltje 
Dit is het allerslechtste seksspeeltje dat ik ooit heb getest
Kan je clitoris gevoelloos worden van een vibrator?
'Die keer dat ik mijn buttplug kwijtraakte'
Womanizer: de zuigende sekstoy met orgasmegarantie
Help! Mijn vriend wil me niet beffen
Deze vibrator geeft mij interGALActische orgasmes
Hoe kies je je eerste vibrator?
Hoi, ik ben Luna en ik test seksspeeltjes

Wil je meer van Luna lezen? Al zeventien jaar deelt zij alle ins en outs op het gebied van seks en seksspeeltjes via haar website Climaximaal.nl. In haar leven heeft ze al meer dan 1000 seksspeeltjes getest, dus voor advies ben je bij haar aan het juiste adres!