Dit is het populairste seksstandje volgens Goedele Liekens

Intiem door Anne-Fleur

Tussen de lakens willen we allemaal weleens wat nieuws uitproberen toch? Volgens seksuoloog en politicus Goedele Liekens (61) gaat er een speciaal seksstandje viral op sociale media, zo vertelt ze aan tafel bij de talkshow Oranjezomer. Benieuwd naar welk seksstandje zo populair is volgens Goedele? Lees gauw verder!

Lees ook: Interessant! Zoveel bedpartners heeft de gemiddelde Nederlander

Oranjezomer

In de talkshow van Hélène Hendriks, de Oranjezomer, blikt de presentatrice vooruit op het aankomende EK in Duitsland, maar praat ze met haar tafelgasten ook over actualiteiten, zoals nieuws, muziek en politieke ontwikkelingen. Ook seksuoloog en politicus Goedele Liekens (61) mocht onlangs aanschuiven bij Hélène. Daar vertelde de Vlaamse onder andere alles over een heel populair seksstandje...

Masturberen op het werk

Aan tafel worden natuurlijk seksonderwerpen aangesneden. Het gezelschap doet er lacherig over, als het feit dat 8 op de 10 mannen weleens masturbeert op het werk, naar boven komt. Goedele vindt het eigenlijk hartstikke normaal. "Ik vind dat helemaal niet zo gek en heb er niks op tegen", vertelt ze daarover. "Het is stressverlagend. Jammer dat vrouwen niet zijn bevraagd, maar voor hen is het waarschijnlijk ook veel moeilijker om te doen."

Sekstrend Goedele Liekens

Als afsluiting wordt er aan de seksuoloog gevraagd of ze nog een leuke sekstrend weet die ze wil delen met de rest. Nou, dat weet Liekens wel. "Het knietje", zegt ze. "Zo noem ik het, maar de jeugd noemt het ‘the knee thing’. Op TikTok zie je het overal. Het gaat over je knie gebruiken om een vrouw seksueel te plezieren."

De mannen aan tafel krijgen een grijns op hun gezicht en lijken het fenomeen niet helemaal te snappen. Ook Hélène Hendriks begrijpt het niet helemaal. "Dat klinkt ingewikkeld. Je kunt toch iets voordehandliggenders gebruiken dan je knie?" Goedele is het daar niet mee eens, want volgens haar gaan mannen veel te wild met de clitoris om. "Alsof het een kraslot is. Met een knie gaat dat veel zachter en stimuleer je rustig het hele gebied. Het werkt echt heel goed."

Uitproberen? 

Nou, als Goedele Liekens het zegt... Waarom zouden we het dan niet proberen? We begrijpen haar beredenering namelijk best wel! Het mannelijke gezelschap is in ieder geval aan het denken gezet tijdens Goedele's bezoekje, want hun grijnzen veranderden al snel in geïnteresseerde blikken. En... ga jij je partner overhalen om dit eens uit te proberen in de slaapkamer?

Lees ook: Hoe neem je je seksspeeltje mee in het vliegtuig?