Seks & relaties
Seks & relaties

Dit is wat jullie favoriete seksstandje onthult over je relatie

Reageer2 0

Hoe goed afwisseling in je seksleven ook is, als je een langere tijd bij elkaar bent val je uiteindelijk vaak terug op je favoriete seksstandje. Gewoon omdat 'ie lekker is en het voor jullie allebei werkt. Maar heb je er weleens over nagedacht wat jullie favoriete seksstandje over jullie relatie zegt? Wij weten het wel! Komt ’ie dan hè.

favoriete seksstandje

Missionaris

Jullie zijn al een eeuwigheid bij elkaar, maken elkaars zinnen af en vullen elkaar volledig aan. Als team staan jullie sterk, maar de valkuil is dat het ook voorspelbaar zijn. En missionaris is lekker, maar ook het meest voorspelbare standje wat er is. Is het jullie favoriete seksstandje omdat je de klus geklaard krijgt? Blijf ‘m dan vooral lekker doen. Maar wees ook niet bang voor wat afwisseling.

Op z’n hondjes

Jullie relatie is de perfecte balans tussen liefde en lust. In het openbaar lief en romantisch, maar de seks is kinky en spannend. Quality time hebben jullie het liefst tussen de lakens (of een andere spannende plek) en het favoriete seksstandje is op z'n hondjes. De gedachte aan jullie spannende vrijpartij veroorzaakt in de dagen daarna nog steeds een blos op je wangen. 

Staand

Actief en avontuurlijk, dat zijn jullie twee in een notendop. Het liefst zijn jullie op reis om herinneringen voor het leven te maken. Luiheid? Dat komt niet in jullie woordenboek voor en dat geldt ook voor het seksleven. Eigenlijk doen jullie zelden hetzelfde standje twee keer achter elkaar, maar staand (waar dan ook) blijft toch wel het favoriete seksstandje.

Vrouw bovenop

Je behandelt je man als een koning, maar tussen de lakens neem je graag zelf de leiding. Je bent dan wel een tikkie dominant, maar je zelfvertrouwen wordt volledig aangewakkerd door je partner. Hij laat jou de leiding nemen en vindt het fantastisch als je bovenop hem klimt. Jullie relatie is gebouwd op vertrouwen en balans, waarbij jullie elkaar de spotlights 100% gunnen. 

69

In jullie relatie zit het wel goed, jullie behandelen elkaar als gelijken en hebben veel respect voor elkaar. Een beetje gek doen en kinky moves is voor jullie een belangrijk aspect binnen de relatie, óók tussen de laken. Jullie hebben dezelfde missie in de slaapkamer: de ander een onvergetelijke tijd bezorgen. Standje 69 is dan ook een van jullie favoriete seksstandjes.

Omgekeerde cowgirl

Is de omgekeerde cowgirl jullie favoriete seksstandje? Dat is wel een tikkie lastig, want het is een van de minst intieme seksstandjes dat er is. Vallen jullie vaak terug op dit standje? Dat kan een teken zijn dat jullie op emotioneel vlak niet zo sterk verbonden zijn. Daarbij is het een stukje luiheid van je partners kant, dus misschien wordt het tijd voor een schop onder zijn kont. 

Onder de douche

Jullie haasten ’s ochtends de deur uit, een volle dag vol afspraken en meetings tegemoet. Aan het eind van de dag zijn jullie beiden zo kapot, dat een luie vrijpartij voor het slapengaan er vaak niet in zit. In plaats daarvan pakken jullie je moment tijdens het inzepen onder de douche. Knus, praktisch en gewoonweg heerlijk! Vergeet alleen niet om af en toe eens écht tijd voor elkaar vrij te maken.

Lepeltje lepeltje

Stellen die graag lepeltje lepeltje seksen zijn super relaxed en makkelijk met elkaar. Altijd jezelf kunnen zijn is een belangrijk onderdeel in een relatie. En dat zit bij jullie wel goed: jullie voelen je 100% vertrouwd bij elkaar en weten precies wat de ander lekker vindt.

Lees ook: Spanking voor beginners: zo doe je dat

Beeld: iStockphoto

Reageer2 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er is 1 reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst

  • Wasverlegen

    Leuk stukje en erg herkenbaar tenminste bij ons! Haha. Ja, 'n soort van routine wordt het wel, ja maar dan een hele prettige routine! Het brengt je weer zo lekker bij elkaar, en poetst de liefde iedere keer weer op! Geweldig!

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen