Wat zijn favoriete seksstandje over hem zegt

Intiem door Marleen_S
Is jouw lover altijd down voor doggy? Of eindig jij steeds maar weer ergens onderop in plaats van tegen de muur? De liefde kun je op 180 verschillende manieren bedrijven, maar zijn favoriete seksstandje vertelt je wie hij echt is.

 
Behalve het feit dat je hem tot een ongekend hoogtepunt brengt als je in zijn favoriete sekspositie belandt, kun jij er ondertussen ook je voordeel mee doen. Ontrafel het geheim achter zijn good old lievelingsseksstandje.
 
Missionaris
Kaarsen, sexy muziek, kanten lingerie: het maakt hem niet uit, zolang hij maar bovenop mag. Het is dat mannelijke oergevoel dat hierbij de kop opsteekt, want zo heeft de natuur het bedoeld. 
De Daad: Na een beetje freubelen duikt hij gelijk bovenop je. Een uitwijking hier en daar mag, maar de magie gebeurt alleen als hij in missionaris kan.
Wat het over hem zegt: Het leven is voor deze man zo simpel als één en één twee is. Het is niet dat hij niet voor nieuwe dingen openstaat, maar het is een beetje wat de boer niet kent dat vreet ‘ie niet. Hij houdt niet van verandering en heeft graag de (neuk)teugels in handen. Maar het zegt ook dat hij graag zorgt voor de ander en dat je door zijn stabiele karakter altijd op hem kan rekenen.
Eens proberen: Verandering van spijs doet seksen. Duik vlak voor het moment suprême eens bovenop. Hij zal even schrikken, maar wedden dat hij het wel kan waarderen?


 
Doggystyle
Geloof ons, 99% van de mannen zal je niet tegenhouden als je de magische woorden ‘doggystyle’ uitspreekt. Het is namelijk het favoriete standje voor iedere man, die graag het innerlijke dier in zich wil loslaten. Jou berijden à la een hitsige labrador draagt daar natuurlijk aan bij. 
De Daad: Geen woorden, maar daden en dus zonder pardon draait hij jou om en doet hij waar hij het beste in is: seks. Maar daar is Mr. Seksgod natuurlijk allang van op de hoogte.
Wat het over hem zegt: Hij spring niet in zeven, maar in zeventien sloten tegelijk. Jouw wildebras is een manusje van alles, wat heel handig is, maar tegelijkertijd weet hij ook niet wat hij wil en kan hij nogal onromantisch zijn. Fijn is wel dat hij zo flexibel is als Barbapapa en altijd in is voor een geintje of een leuke date met jou. Maar zich settelen? Mwuah.
Eens proberen: Voor Tarzan is het fantastisch om alle macht te hebben in dit seksstandje, als vrouw moet je het maar ondergaan. Wil je wat meer intimiteit? Ga eens afwisselend op je buik liggen, zodat hij plat bovenop je ligt. Geeft hem meer machtsgevoel en jij hebt toch dat huid-op-huid-contact.
 
Standje 69
Je bent op hem gevallen, omdat hij anders is dan de rest en hij deinst inderdaad nergens voor terug. Gewoon is ook maar saai, dus in plaats van het missionarisstandje, gaat hij liever voor 69. Ook al moeten jullie je in de gekste bochten wringen. 
De Daad: Dat hij goed is in multitasken, bewijst hij meer dan eens tijdens jullie 69-momentje. Terwijl hij jou een dienst bewijst, geniet hij ondertussen ook van jouw kunsten. Win-winsituatie toch?
Wat het over hem zegt: Zonder een enorme alternativo te zijn, is hij stiekem toch wel een beetje hipster. Hij was al aan de superfoods voor Rens Kroes erover begon en zijn hippe baardje is er ook alweer vanaf. Hij geniet van het leven, maar hij vergeet dat hij soms ook dingen moét. Niet alles kan hij naar zijn hand zetten, dus dat botst weleens. Hoe koppig hij ook kan zijn, door zijn andere kijk op het leven, heb je uren interessante gespreksstof. Met hem is het in ieder geval nooit saai.
Eens proberen: Het is zeker, hij kijkt nergens meer van op. Dus grote kans dat als jij jouw stoutste seksfantasie verklapt, hij er nog voor openstaat ook.
 


 
Lepeltje-lepeltje

Hij is de belichaming van het ultieme gezelligheidsdier en hij wil het tussen de lakens dan ook graag knus houden. En wat is er knusser en intiemer dan knuffelen? Knuffelseks! Dus de liefde bedrijven in lepeltje-lepeltje-stand, is het liefste wat hij doet.
De Daad: Jij ben in een knuffelige bui, hij geilt op lepeltje-lepeltje. Jullie passen perfect bij elkaar, precies, zoals twee lepels. Gelukkig hoef je er ook weinig voor uit de kast te trekken. Gewoon op je zij liggen, that’s all
Wat het over hem zegt: Het is een rustige jongen, die een hele romantische kant heeft. Waarom moeilijk doen als het ook op 134 manieren anders kan? En anders vindt hij wel een manier. Hij denkt in oplossingen, niet in problemen, maar dat kan soms ook best vermoeiend zijn. Soms wil je gewoon een luisterend oor.
Eens proberen: Lepeltje-lepeltje is natuurlijk een heel lief en romantisch standje, als je wat meer pit wilt, kun je juist het missionarisstandje eens proberen. Net zo intiem, maar net even wat anders.
 
Vrouw bovenop
Hij is niet bang voor powervrouwen, die de leiding willen nemen en laat jou graag bovenop gaan. Wat hij er niet bij vertelt, is dat hij ergens ook een beetje lui is om dat zelf te doen. 
De Daad: Hij kan nog net aangeven dat hij zin heeft in je, maar dat betekent niet dat hij ook zin heeft om er alles voor over te hebben. Dus klim jij bovenop en laat hij jou bepalen wat er gebeurt.
Wat het over hem zegt: Welke film jullie kijken, waar jullie uit eten gaan: het maakt hem niks uit. Zolang jij het regelt, vindt hij het allang prima. Moeite doet hij alleen als het echt niet anders kan, wat vervelend is, want hij verrast je nooit ergens mee. Zijn nuchterheid en positiviteit maakt gelukkig een hoop goed, net zoals dat je met hem kunt lachen, alleen moet hij je niet zomaar voor lief nemen natuurlijk.
Eens proberen: Zorg dat hij de leiding moet nemen en laat hem bovenop zijn best doen. Of neem hem mee de douche in en zeep hem alleen in en doe verder niks. Let him try.
 
Wat is het favoriete seksstandje van jouw lover? En klopt het?