Zo worden de 5 populairste seksstandjes nóg lekkerder - VRIJ-dag

Intiem door Redactie Ze.nl

Je hebt een paar aloude seksstandjes waar we altijd weer op terugvallen. Gewoon omdat ze fijn en makkelijk zijn en de klus klaren. Toch kan het weleens gaan vervelen als je voor de zoveelste keer op dezelfde manier op je vent klimt. Geen paniek, je hoeft niet meteen te gaan acrobaten om de spanning erin te houden. Met deze simpele trucjes geef je die gouwe ouwe seksstandjes namelijk een sexy upgrade!

Lees ook: Dit seksstandje past het beste bij jouw sterrenbeeld

1. Missionares

Dit aloude seksstandje gaat terug sinds mensenheugenis en staat met stipt op nummer één van de klassiekers. Toch kan de boel weleens gaan vervelen als je daar maar op je rug ligt te liggen. Daarom presenteren wij: de upgrade. Het gaat als volgt, hij reikt met zijn arm onder jouw knie door, waarna hij je knie richting je borst duwt. Voordelen: diepere penetratie, veel huid-op-huid en oogcontact én hij stimuleert ook nog eens je clitoris door erlangs te schuren. Yum!

Voor de echte pro’s: vraag hem je gezicht, enkel en knieholte te kussen. Wedden dat het kippenvel op je lijf staat?

2. Op z’n hondjes

Ah, het enige seksstandje ouder dan de mensheid zelf, maar daarom zeker niet minder geliefd! Hij is sexy, stout en heerlijk voor diepe penetratie. De upgrade gaat als volgt: hij zit op z’n knieën, jij gaat voor hem zitten met je gezicht naar de muur. Vervolgens leun je achterover, zodat je op zijn schoot zit. Vervolgens wissel je zes oppervlakkige en één diepe stoot met elkaar af. Heerlijk voor jou, extreem spannend voor hem. 

Voor de echte pro’s: Ga volledig achterover tegen hem aanliggen en beweeg samen sexy op en neer alsof je in een vunzige R&B clip speelt.

Lees ook: Wat mannen zo lekker vinden aan anale seks - VRIJ-dag

3. Cowgirl

Ji-haaa, gek zijn we op deze. Jij bepaalt de hoek, diepte en snelheid en als er een standje is waarvan je kan klaarkomen is het deze wel. Wat wil je nog meer? Nou, een upgrade dus. Vooruit, komt ‘ie. Deze variant helpt hem om niet te snel klaar te komen, iets dat nogal snel gebeurt bij de geliefde cowgirl. Can’t blame him. De upgrade gaat als volgt. Hij buigt zijn knieën, waardoor jij er tegenaan kan leunen. Vervolgens leun je met je handen achterlangs op zijn knieën (hallo goed uitzicht voor hem!) en lift je je bekken omhoog. Wanneer hij nog maar net in je zit, span je je bekkenspieren drie keer flink aan, vervolgens laat je je weer op hem zakken. Herhaal dit.

Voor de echte pro’s: Hou de hele tijd oogcontact.

4. Lepeltje lepeltje

Mmm lepeltje lepeltje: hij is knus, veilig en lief. Ideaal voor de luie zondagmorgen zonder zorgen. Maar wil je weten hoe die nog lekkerder wordt? Ga op je zij liggen en trek je bovenste been op, waardoor je eigenlijk schuin op je buik komt te liggen. Vervolgens gaat hij op je liggen, met zijn benen aan weerszijden van jouw gestrekte been. Strek je bovenste arm boven je hoofd uit, waardoor hij vrij spel krijgt over jouw zij. Dat gedeelte van je lichaam is bedekt met hele fijne donshaartjes en daardoor ongelofelijk gevoelig als hij het kust en streelt. Is dat even lekker wakker worden.

Voor de echte pro’s: Reik met je onderste arm naar achteren om zijn ballen te verwennen. 

5. Reversed cowgirl

Heerlijk, een variant op ‘op z’n hondjes’ waarbij jíj de teugels in handen hebt. En deze upgrade maakt het nóg lekkerder. Hij gaat tegen de muur zitten met zijn benen opgetrokken en een beetje uit elkaar. Nu hurk jij in squad positie op hem neer, met je handen leunend op zijn knieën. Je kunt bewegingen afwisselen, zoals naar voren en achter voor je G-spot of voorover leunend voor je clitoris. En dat terwijl hij zijn armen om je heen doet en je borsten masseert. Ge-nie-ten!

Voor de echte pro’s: Hou je ondergoed aan en wip je slipje naar één kant. De stof zorgt voor sexy wrijving. 

Lees ook: Waarom je niet direct hoeft te stressen als je een seksdroom over iemand anders hebt

Beeld: iStockphoto