Wat mannen zo lekker vinden aan anale seks

Liefde door Redactie Ze.nl

Wat is dat toch dat mannen zo gefascineerd zijn the backdoor? Wij doken in de materie en kwamen tot deze vijf kont- eh... conclusies.

Lees ook: 24 x Dit wilde je altijd al weten over piemels

Belangrijk: Laat je niet gek maken. Een man kan nog zoveel redenen opnoemen waarom hij het zo asstastic vindt. Als jij niet wilt, dan houd je je achterdeur lekker op slot.

Iets nieuws

Nieuwe dingen uitproberen in bed zorgt altijd voor een flinke dosis spanning. Het stimuleert de aanmaak van het gelukshormoon dopamine. Als iets niet zo vaak gebeurt is het natuurlijk des te leuker. 

Exclusief

Een man wil gaan waar nog niet veel voorgangers zijn geweest. Als hij bij jou de artiesteningang mag nemen, voelt hij zich extra speciaal. 

via GIPHY

Dominantie

Fifty Shades mag SM dan wel bij vrouwen op de kaart hebben gezet, veel mannen zijn überhaupt nooit vies geweest van de touwtjes in handen nemen. Doggy style is niet voor niets de favo positie van de meeste mannen. Net als anaal heeft het iets dierlijks. Backdoor sex gaat nét een stapje verder en geeft hem dat echt alfa man-gevoel.

Vunzig dreuntjes

Een partijtje butt loving is stout en fout en staat garant voor kinky seks.

via GIPHY

Nauw is wauw

Je bips is nou eenmaal niet bedoeld voor seks. Wie zich hier niet door laat tegenhouden, weet dat het daarachter allemaal nét wat krapper is dan de flamoes. En krapper betekent voor hem meer gevoel, meer weerstand en meer genot.

via GIPHY

Lees ook: VRIJ-dag: zo denken lezeressen over kontlikken