Seks & relaties
Seks & relaties

Wat mannen zo lekker vinden aan anale seks - VRIJ-dag

Dikke high five voor de gelukkige winnaar die z'n aubergine in de perzik van een vrouw heeft geprikt. Wat is dat toch dat mannen zo gefascineerd zijn door anale seks? Wij doken in de materie en kwamen tot deze vijf kont - eh... conclusies.

mannen anaal

Iets nieuws

Nieuwe dingen uitproberen in bed zorgt altijd voor een flinke dosis spanning. Als iets niet zo vaak gebeurt is het natuurlijk des te leuker. Wedden dat hij gaat zeuren om vaginale seks als jullie het altijd anaal zou doen? Just sayin’...

Exclusief

Een man wil gaan waar nog niet veel voorgangers zijn geweest. Als hij bij jou de artiesteningang mag nemen, voelt hij zich extra speciaal. 

Dominantie

50 Shades mag SM dan wel bij vrouwen op de kaart hebben gezet, mannen zijn überhaupt nooit vies geweest van een beetje dominantie. Ego, noemen we dat vooral en doggy style is niet voor niets de favo positie van de meeste mannen. Net als anaal heeft het iets dierlijks. Anale seks gaat nét een stapje verder en geeft hem dat echt alfa man-gevoel.

Vunzig

We willen alle mannen niet over één kam scheren, maar de meeste heren houden niet van romantische, zwoele seks. Am I right? Een partijtje buttloving is stout en fout en staat garant voor kinky seks.

Nauw is wauw

Je bips is nou eenmaal niet bedoeld voor seks. Wie zich hier niet door laat tegenhouden, weet dat het daarachter allemaal nét wat krapper is dan de flamoes. En krapper betekent voor hem meer gevoel, meer weerstand en meer genot.

Sidenote: Laat je niet gek maken. Een man kan nog zoveel redenen opnoemen waarom hij het zo asstastic vindt. Als jij niet wilt, dan houd je je achterdeur lekker op slot.

Lees ook: VRIJ-dag: zo denken lezeressen over kontlikken