Beter worden in beffen? Volg een workshop

Intiem door Maya Luz

Als je een vaardigheid wil leren of verbeteren, kun je terecht bij workshops. Deze zijn hartstikke leuk om te volgen, alleen of met gezelschap. Maar wat nou als je je vaardigheden in bed wil verbeteren? Daar zijn ook workshops voor! Dit is alles wat je moet weten over bef workshops.

Lees ook: Workshops om beter te leren pijpen zijn een ding, dit moet je erover weten

Wat zijn bef workshops?

Wil jij leren hoe je een partner met een vulva het beste kunt bevredigen in bed? Dan kun je een workshop beffen volgen. Bij dit soort workshops leer je allerlei trucjes en technieken die je kunt toepassen wanneer je onder de lakens kruipt met een vrouwelijke partner. Bij Fun Amsterdam kun je bijvoorbeeld zo'n workshop volgen! Deze zijn bedacht met vrijgezellgroepen in gedachten. Dit is vooral een hele leuke ervaring waarbij er ongetwijfeld veel gelachen gaat worden. Je krijgt gezellig een drankje aangeboden om de moed een beetje omhoog te brengen. Als je dit gaat doen als je vrijgezellenfeest, leer je hopelijk wat nieuwe skills die je gelijk uit kunt proberen bij je nieuwe levenspartner! Hoe ideaal is dat!

De workshop wordt begeleid door instructeurs die je alles leren wat er te weten valt over beffen. Ze geven ook hele nuttige demonstraties en nuttige tips. De workshop wordt afgesloten met een popquiz, dus je moet wel goed opletten! Deze workshop kost vijftien euro per persoon. Voorheen kon je ook een workshop beffen volgen bij de Befschool, maar dit bedrijf is helaas niet meer actief.

Moet je echt naar een fysieke workshop?

Nee, dat hoeft zeker niet! We kunnen ons helemaal voorstellen dat een fysieke workshop met vrienden erg leuk kan zijn, maar ook een beetje intimiderend. Als je oprecht je skills wil verbeteren, is dit misschien dus niet de beste optie voor jou. Er zijn gelukkig ook online workshops die je kunt volgen vanuit de veilige privacy van je huis. Bij Goedele kun je een uitgebreide cursus orale seks aanschaffen voor €29,95. In deze cursus krijg je duidelijke uitleg over alles wat er te weten valt over orale seks, dus niet alleen over beffen. De workshop bevat beeldmateriaal dat jou een echt, duidelijk beeld geeft van wat je nou precies hoort te doen wanneer je iemand gaat beffen. Duidelijker dan dit wordt het dus niet! En het fijne is, je hoeft de workshop niet in één keer te voltooien. Je kunt er ook langer over doen.