Top 10 ideeën voor een vrijgezellenfeest!

Vrije tijd door Petra
Vrijgezellenfeestjes boring? Ja, als je gaat jeu de boulen wel. Maar niet met deze top tien van superoriginele uitstapje... Ohja, ze zijn ook leuk voor verjaardagen!

1. Aftrekworkshop

Bij ons op de redactie kwam deze workshop met stip op nummer één. Wij vinden wel dat we een aftrekcursusje kunnen gebruiken. Want wat is het toch moeilijk..! Je doet eigenlijk maar wat, toch? Je voelt tenslotte niet wat je doet en elke man heeft weer andere voorkeuren. In deze workshop krijg je de techniek te leren van echte pro?s. Essentiële weetjes en geheimen over de man & zijn wormvormig aanhangsel worden je tussen de bedrijven door onthult... 
Check de website van Mail & Female. ? 30,- p.p. voor 2 uur aftrekken.

Vanaf 1.20 is de aftrekcursus in beeld!
 
2. Naaktmodel schilderen

Zie jij maar als een echte vrouwelijke Picasso de wulpse vormen van de man op het doek te krijgen. Hopelijk is het wel een ontzettend lekker ding, want je moet er minstens anderhalf uur naar kijken. Wij kregen al een beetje rode koontjes bij het idee. Dit vrijgezellenuitje is inclusief professionele begeleiding, materialen en mannelijk naaktmodel (ja, dat is wel handig natuurlijk).
Check de website van vrijgezellenfeestjevrouwen.nl, ? 55,00 p.p. voor 2 uur kliederen.

3. Travestietendiner
Heb jij zin in een avondje hilariteit? Laat jezelf dan vermaken door een zooitje travestieten. Zij voeren namelijk een spetterende show op terwijl jij geniet van een 3-gangen diner. Ons leek het in ieder geval te funny om ?uit eten gaan? eens een andere dimensie te geven.
Check de website van vrijgezellenfeestjevrouwen.nl, ? 47,50 p.p. voor 2,5 uur vermaak van doldwaze glitter en glamour diva?s.


4. Burlesque workshop

Ons oog viel ook op deze burlesque workshop. Want eigenlijk hebben wij altijd al the moves van Christina Aguilera en of course Marilyn Monroe willen hebben. Je leert niet trashy te strippen maar juist classy. Dus waan je even in de jaren ?50 en haal je veren boa maar uit de kast. Wie weet zorgt het voor wat meer fireworks voor in the bedroom.
Check de website van vrijgezellenfeestjevrouwen.nl, ? 55,- p.p. voor 1,5 uur strip?teasen?.

5. Reggeaton workshop
Schudden met die billen, want wij hebben een Reggeaton workshop voor je gevonden. Dus als je helemaal zin hebt om los te gaan op de muziek van Daddy Yankee (bekend van Gasolina) Don Omar & Luny Tunes dan is dit uitje een goede optie. Onder begeleiding leer je hoe je de sensuele moves eigen moet maken. En ja, een beetje schuren doe je natuurlijk niet in je eentje dus je krijgt er gratis een danspartner bij!
Check de website van monsterevents.nl, ? 64,50 p.p. voor een lekker potje bubbeling.

6. Vuurspugen
Oké toegegeven, hier moet je wel echt ballen voor hebben. Op nummer 6 staat namelijk een workshop vuurspugen. Eigenlijk weten we niet of wij het wel zouden durven, maar gelukkig krijg je eerst een uitgebreide instructie over de do?s en dont's. Dus misschien komt dan wel de draak in ons naar boven! Spectaculair kun je dit uitje gerust noemen.
Check de website van monsterevents.nl, ? 29,50 p.p. voor een robbertje vuurspugen.

7. Catwalk training
Dat kittige loopje van de modellen op de catwalk; dat willen wij ook! Want dat staat sexy en is in het dagelijks leven toepasbaar. Dus ga met al je vriendinnen op catwalktraining. Een echte mannequin (zoals dat zo mooi heet) zal je de fijne kneepjes uit het vak leren. De nadruk ligt op de kaarsrechte houding. Dus borstjes vooruit, lipjes getuit!
Check de website van monsterevents.nl, ? 75,- p.p. if you wanna strike the pose.

8. Scootmobielrace
Deze is echt geniaal, want geef toe; je hebt altijd al met een scootmobiel willen racen! Dat kan bij dit uitje. Verkleed als Formule 1 pitspoes kun je lekker skeuren met je vriendinnen. Als je uitgeraced bent ga je verkleed als superheld abseilen. Dus je moet wel een beetje van actie houden!
Check de website vvc-adventure.nl, ? 59,50 p.p. voor 2 uur scootmobiel racen.


9. Gooische vrouwen

Zin om in de huid te kruipen van een echte Gooische dame? Nou, maak je borst maar nat, want je kan kiezen. Ga je voor Cheryl, Willemijn, Anouk of Claire? Wie je ook kiest, je personal stylist tovert je om. Enne, je krijgt je eigen script zodat je helemaal in de huid kunt kruipen van jouw Gooische vrouw. Voor een beetje extra geld kan je dat dan weer laten filmen. Zo schitter je in je eigen serie.
Check de website vvc-adventure.nl, vanaf ? 40,- p.p. voor 2,5 uur voor een staaltje Gooisch acteerwerk.

10. Workshop waarzeggen
En op nummer 10: een workshop waarzeggen! Hoe handig is het als je voortaan je eigen toekomst kan voorspellen. Waarzegster Samiera vertelt over de tarotkaarten, over het systeem, de symbolen, de geschiedenis, verschillenden leggingen en ze legt de tarotkaarten, waarmee ze jouw verleden, heden en toekomst voor je kan duiden.
Check de website van samiera.nl en mail haar voor de prijs als je geïnteresseerd bent in je toekomst.
 
Welke van de tien lijkt jou het leukst?