Workshops om beter te leren pijpen zijn een ding, dit moet je erover weten

Intiem door Maya Luz

Je skills onder de lakens verbeteren is niet altijd even makkelijk. We hebben natuurlijk niet altijd een menselijk proefkonijn tot onze beschikking om op te oefenen. Maar ja, soms wil je toch leren hoe je beter wordt in bijvoorbeeld pijpen of beffen. Gelukkig kun je tegenwoordig hiervoor terecht bij een pijp workshop. Dit moet je erover weten.

Lees ook: 6x manieren om de seks sfeervol te maken

Wat is een pijp workshop?

Een pijp workshop is een soort korte cursus waarin jij gaat leren hoe je het beste iemand kunt pijpen. Je krijgt technieken aangeleerd van een ervaren professional die jou vervolgens feedback kan geven op jouw pijpkunsten. Tijdens een cursus krijg je geen partner om op te oefenen, je krijgt een dildo of soms zelfs een stuk groente waarop je je pijpskills kunt verbeteren. De cursus kun je alleen volgen, maar er zijn ook aanbieders van workshops voor groepen. Hoe leuk is dat voor een bachelorette feest? Tijdens de cursus krijg je een hoop nuttige tips voor hoe jij het beste een mannelijke partner kunt bevredigen in bed, ideaal als je je skills wil verbeteren dus.

Waar kun je een workshop pijpen volgen?

Als je een pijp cursus wil volgen voor je bachelorette feest, dan raden we aan om deze te boeken bij Amsterdam Bachelorette. Hier kunnen jij en je bruidsmeisjes samen beter worden in orale seks, want dat hecht natuurlijk wel een band! Deze cursus duurt ongeveer 75 minuten en kost €27,50 per persoon. De cursus is te vinden in het centrum van Amsterdam, bij de Wallen. Volg je de cursus liever privé? Dan kun je dit doen bij cursuspijpen.nl. Hier krijg je een workshop van anderhalf uur die ook €27,50 kost. Na afloop krijg je zelfs een certificaat mee om te bewijzen dat je een master bent geworden in deze skill!

Wil je liever niet in levende lijven een cursus pijpen volgen? Geen probleem. Je kunt namelijk ook een online cursus volgen. Zo kun je bij Goedele.com een online bef en pijp workshop volgen. Deze bestaat uit verschillende video's die jou alle fijne kneepjes van het vak uitleggen. De cursus kost €29,95 en is altijd en overal te raadplegen. Ideaal voor als je even een opfrisser nodig hebt dus! Ook op Goedeminnaar.nl kun je een online workshop aanschaffen. Deze online training kost €49,- euro. Je kunt de training alleen volgen, maar de site biedt ook een duo pakket aan. Als jij en je partner dus samen willen leren, is dit de ideale optie.

Lees ook: Zuigzoen weghalen: met deze 4 tips kom je er zo snel mogelijk vanaf