Sekstip: Masturbation Masterclass van Christine le Duc (+ WIN!)

Intiem door Rosanne

Ga jij voor ‘het Melkmeisje’ of de ‘Citruspers’? Het is maar een greep uit wat je allemaal leert tijdens -jawel- de Masturbation Masterclass van Christine le Duc. Hierbij leer je hoe je moet aftrekken als een pro. Wij van Ze gingen dat eens even uitproberen!

Onlangs kregen we een mail van de dames van Christine le Duc: of we een Mastrubation Masterclass wilden volgen? Nou, dat hoef je aan de Ze’s geen twee keer te vragen! En zo geschiedde. Karin, Marleen, Fleur, Kimberly, Sabine en Rosanne stappen, na eerst de McDonald's te hebben leeggeroofd, op de trein naar Hilversum.


Plastic piemels 

Eenmaal bij de winkel aangekomen, worden we opgewacht door twee keurigverzorgde dames van Christine le Duc. In de winkel staat een grote tafel vol met dildo’s, penissnoepjes, glijmiddel, geurkaarsen en andere lekkernijen. Vol spanning en heel erg melig nemen we plaats aan de tafel, waar ook nog zes andere cursisten zitten. Om ons heen hangt lingerie en de winkel staat vol seksspeeltjes. De ideale omgeving om een cursus aftrekken te volgen, dus! We krijgen een glaasje prosecco en mogen een dildo uitkiezen: roze en ‘klein’ of vleeskeurig en ‘gigantisch’. Onder de indruk kijken we naar de plastic piemels. Na een korte uitleg over de penis kunnen we gaan beginnen met rukken.

Glijfestijn 

"Het is erg belangrijk om altijd voldoende glijmiddel te gebruiken, anders trek je hem er nog af”, vertelt onze instructrice. Onhandig spuiten we wat van het spul op onze handen. Als eerste is het de bedoeling dat we de dildo met onze hand gaan ‘aaien’ met draaiende bewegingen, tegelijkertijd de ballen ‘tokkelend’. Tokkelen is een soort van tikken met je vingertoppen op een bepaald ritme. Eerlijk gezegd vinden we het nog behoorlijk moeilijk om twee verschillende bewegingen tegelijkertijd te maken. Gelukkig is de cursus girls only en zit de deur van de winkel op slot. Alle vrouwen lachen en maken grapjes over de mannelijke jodokus. 'Het Klokje', zoals de beweging heet, is bedoeld om de sergeant in de houding te krijgen. Klaar voor de strijd.


De technieken

Ondertussen vliegen de verhalen over het seksleven van de cursisten je om de oren. De dames houden wel van een stevig robbertje. De een bezoekt latexparties en de ander gaat samen met haar man een bondagecursus volgen. Wij ‘groentjes’ zijn echter nog steeds verbaasd dat je je lover blijkbaar met twee handen moet aftrekken: wij maar denken dat eentje genoeg was!

Nu sergeant in de houding staat, is het tijd voor ‘de Citruspers’, waarbij het de bedoeling is dat je over zijn eikel aait. Hierna volgen onder andere de technieken ‘Oh Dennenboom’, ‘het Melkmeisje’ en ‘de Noodknop’. En dáárna... is het tijd om te spelen.

Speelkwartier 
De volgende rondes worden er allerlei seksspeeltjes doorgegeven die zowel lekker zijn voor hem als voor haar. Gelukkig, komen wijzelf ook nog aan bod. Karin vraagt zich af waarom er eigenlijk geen handwerkcursus is voor mannen, maar die zouden de instructrices toch een beetje vreemd vinden om te geven. “Mannen zijn toch veel te eigenwijs om goede tips aan te nemen”, zeggen ze. Daar zijn wij het wel mee eens. Tussen de speeltjes zit een multifunctionele dildo van honderd euro, een vibrerende cockring en massage-olie die warm wordt als je erop blaast. Hier kunnen we ons wel uren mee vermaken! Voor Rosanne het doorheeft, heeft ze echter het gelatinemastrubatie-ei gemold. Hij is ook niet als stressballetje bedoeld. 


Nog even de winkel in

Na nog meer prosecco duiken de cursisten de winkel in en gaan verschillende dames met tasjes vol lingerie en speeltjes naar huis. Ook wij gaan met spannende spulletjes de deur uit. Met een big smile en hét mysterieuze zwarte tasje lopen we naar de bushalte.

Conclusie

Wat we van de cursus vonden? Vooral ontzettend hilarisch en gezellig. Perfect als leuk vriendinnenuitje, een verjaardag of als vrijgezellenfeest. Maar de cursus is óók handig. Want eerlijk? Onze lovers kunnen al die technieken die we geleerd hebben héél erg waarderen...


De Masturbation Masterclass is in verschillende filialen van Christine le Duc in heel Nederland te volgen en kun je bijwonen vanaf 18 jaar. Deelname kost 25 euro. Ben je geïnteresseerd in een workshop dan kun je mailen naar het gewenste filiaal met je naam, contactgegevens en welke workshop je wilt doen.

Christine le Duc organiseert ook 50 Ways of Pleasure en Pimp your Vibrator-workshops. Meer info over alle workshops vind je HIER!

Winnen!

Wil jij ook leren hoe je moet aftrekken al een pro? Wij mogen 3x2 plaatsen verloten voor jou en je beste vriendin! Hoe maak je kans? Like Ze.nl op Facebook en vul hieronder je adresgegevens en telefoonnummer in, dan neemt Christine le Duc contact met je op als je de winnares bent. Succes!