6X populaire plekken voor seks in huis

Intiem door Anjali

Het bed is de meeste voorkomende plek om seks te hebben, maar wat als je wat meer spanning wilt? Dan werken deze plekken ook heel goed.

Plekken voor seks in huis

House method deed onderzoek naar de beste plekken voor het hebben vans seks in huis. Zij lieten het onderzoek afnemen bij meer dan duizend koppels en wilden er zo achter komen welke plekken het meest geliefd waren om intimiteit te ervaren. De slaapkamer lieten ze achterwege, omdat dat de meest vanzelfsprekende plek was. Maar welke plekken scoorden daarnaast nog meer heel goed?

1. Woonkamer

Het zal je misschien niet verbazen, maar 96 procent van de koppels zei al eens of meerdere keren seks te hebben gehad in de woonkamer. En dat is niet gek, want daar brengen we de meeste tijd door. De bank is in het bijzonder de meest genoemde plek in de woonkamer.

2. Badkamer

De tweede plaats is natuurlijk weggelegd voor de badkamer, want wie houdt er nu niet van stomende doucheseks? Maar liefst 82 procent van de respondenten waren het hiermee eens. Seks in de douche, in bad, tegen de muur of rechtopstaand tegenover de spiegel is leuk om je seksleven buiten de slaapkamer te betrekken. Let alleen wel op dat je niet uitglijdt: een tripje naar de eerste hulp is geen goede afsluiter.

3. Logeerkamer

Een beetje hetzelfde als de slaapkamer is de logeerkamer, en 65 procent van de koppels vonden deze kamer een fijne plek. Hetzelfde comfort maar in een andere omgeving doet wonderen.

4. Keuken

Als je samen staat te koken is de pan niet het enige dat heet wordt. Er is niets zo opwindend als seks hebben op een aanrecht of tafelblad, en 57 procent van de duizend respondenten waren het hier ook mee eens. Het is misscchien niet de meest hygiënische plek, maar opwindend is het wel. Zorg alleen dat de maaltijd niet aanbrandt!

5. Trap

Comfortabel is het misschien niet, maar de koppels gaven aan dat maar liefst 35 procent al eens seks heeft gehad op de trap. Dan is het misschien niet comfortabel, maar spannend kan het zeker zijn.

6. Berging

Heb jij een berging waar je wasmachine en/of droger staat? Dan is de kans groot dat je deze ruimte kunt benutten om een avontuur in te beleven. 33 procent van de respondenten dacht hier hetzelfde over: wachten tot de was klaar is maak je nu een stuk leuker, en de trillingen wasmachine maken het makkelijker om zelf meer geluid te kunnen maken.