Dit zijn de zeven schoonheden bij vrouwen

Lichaam door Anne-Fleur

Schoonheid is natuurlijk een heel relatief begrip. Wat de één namelijk een schoonheid vindt, ziet de ander juist weer heel anders. Bij zowel mannen als vrouwen als alle genders. De zeven schoonheden worden vaak gekoppeld aan de vrouw. Benieuwd naar welke dit allemaal zijn? Dít zijn ze: de zeven schoonheden bij vrouwen.

Lees ook: Dit zijn de zeven schoonheden bij mannen

1. Donker haar en blauwe ogen/licht haar en donkere ogen

De combinatie van licht + donker is een echt schoonheidstrekje. Het maakt dus niet uit of het blond haar met bruine ogen is of bruin haar met blauwe ogen. Het is sowieso prachtig. Ook rood haar met groenige ogen zijn altijd een showstopper. Beauty die je bent!

2. Spleetje tussen je voortanden

Hopelijk heb jij je hier vroeger nooit beschaam om gevoeld, want jij hebt één van de zeven schoonheden met een spleet tussen je tanden. Meerdere modellen rocken een prachtige glimlach met zo'n spleetje. Wij kunnen wel begrijpen hoor, waarom dit zo sexy gevonden wordt.

3. Sproetjes

Calling all the redheads, grote kans dat je sproetjes hebt én dus lid bent van de zeven schoonheden-club. Ook dames met andere haarkleuren kunnen natuurlijk sproetjes hebben en jeetje, wat staat dat prachtig. Niet zo gek dat iedereen tegenwoordig sproetjes op z'n gezicht tekent: het is een van de zeven schoonheden.

4. Kuiltjes in je wangen

Ja, het staat zo mega schattig: kuiltjes in je wangen. Wanneer je lacht is het een van de eerste dingen die mensen zien. Natuurlijk blijf je daar naar staren. Hartenveroveraar die je bent!

5. Lange gekrulde wimpers

Niet iedereen is gezegend met volle, gezonde én lange wimpers. Toch zijn er een aantal beauty's onder ons die dat wel hebben. Zulke prachtige bambi-achtige ogen, daar word je toch jaloers (en verliefd) op?!

6. Moedervlek boven je lip

Tegenwoordig zien we steeds meer vrouwen een nep-moedervlek tekenen op hun gezicht. No wonder! Het is een van de zeven schoonheden. Weg met die lagen foundation over je moedervlekken, het staat prachtig en iedereen mag het weten.

7. Amandelvormige ogen

Voor een elegante expressie moet je bij de persoon met amandelvormige ogen zijn. Deze vorm ogen zijn een tikje mysterieus en oh zo sexy. Iedereen die naar jou kijkt is meteen onder de indruk van jouw ogen en blijft je het liefst de hele tijd aankijken. (met soms de nodige ongemakkelijke staarmomentjes). Ook jij hoort bij de zeven schoonheden van vrouwen!

Lees ook: Dit zijn de zeven schoonheden (voor alle genders)