Dit zijn de zeven schoonheden (voor alle genders)

Beauty door Maya Luz

Schoonheid is subjectief, iedereen vindt andere dingen mooi. Toch zijn er een aantal karakteristieken die we eigenlijk allemaal wel mooi vinden: de zeven schoonheden. Wat bij mannen mooi is en hoe dat bij vrouwen zit kan nog weleens verschillen, maar deze kenmerken zijn bij alle genders prachtig!

Lees ook: Oh my! Déze vrouw heeft de grootste borsten ter wereld

Een spleetje tussen je voortanden

Heb jij vroeger geen beugel gehad, dan heb je nu misschien wel een van de zeven schoonheden! Een spleetje tussen je voortanden is namelijk iets wat jouw glimlach uniek maakt. Er zijn een hoop celebs die deze unieke eigenschap hebben, denk bijvoorbeeld aan Madonna.

Donker haar en lichte ogen, of andersom

Een sprekend contrast hebben tussen je haar en je ogen is ook een van de zeven schoonheden. Denk bijvoorbeeld aan zwart of donkerbruin haar in combinatie met blauwe ogen. Of juist aan blond haar met bruine ogen.

Een moedervlek bij je lip

Een moedervlekje hebben we allemaal wel ergens, maar het mooist is het misschien wel als deze boven je lip zit. Dit wordt in het Engels natuurlijk niet voor niets omschreven als een 'beauty mark'. Accentueer deze dus vooral als je hem hebt!

Sproetjes

Sproetjes zijn super schattig. Ze bedekken met make-up is hartstikke zonde. Jouw huid heeft genoten van de zon en dat is te zien. Het is uniek en geeft je een charmante en jeugdige uitstraling.

Kuiltjes in je wangen

Kuiltjes in je wangen hebben is net als sproetjes super schattig. Als je lacht valt dit natuurlijk gelijk op. Het is voor andere mensen een echte opgave om hier niet direct verliefd op te worden. Jouw lach verovert alle harten.

Amandelvormige ogen

Als het op de vorm van de ogen aankomt, valt het hebben van amandelvormige ogen onder de zeven schoonheden. Deze oogvorm heeft een elegante uitstraling. Deze oogvorm maakt je ogen erg sprekend en expressief. Jij hoeft niks te zeggen om een bepaald gevoel over te brengen. Als je deze oogvorm niet van nature hebt, kan een beetje make-up ook een enorm verschil maken!

Lange wimpers

Tot slot is het hebben van lange wimpers een van de zeven schoonheden. De dames zijn hierin ook redelijk vaak jaloers op de mannen omdat zij deze vaak van nature al hebben. En dan zit er vaak nog een mooie krul in ook! Gelukkig komen we met mascara, nepwimpers en wimperkrullers ook een heel eind.

Lees ook: 6x verschillende haartools om een leuke look te creëren