Deze sterrenbeelden zullen jouw geheimen niet verklappen

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Rondlopen met een geheim dat je dolgraag aan iemand wil vertellen is knap lastig. Wie kun je nu vertrouwen en wie niet? Het ligt er maar net aan of het in iemands karakter zit om dingen geheim te houden. Wees maar voorzichtig met een aantal sterrenbeelden, maar niet met déze drie: zij zullen jouw secret nooit verklappen.

Lees ook: Red flag alert: dit zijn de meest toxic traits van de sterrenbeelden

Sterrenbeelden die geheimen kunnen bewaren

Hopelijk is je partner of beste vriendin een van deze sterrenbeelden, want hen kun je er wel op vertrouwen dat ze jouw geheimen niet openbaar maken.

Schorpioen

Heb jij een Schorpioen in jouw vriendenkring of familie? Dan mag je van groot geluk spreken. Dit sterrenbeeld lijkt soms wat vaag of mysterieus, maar loyaal zijn ze zeker. Ze zullen een geheim daarom ook nooit aan een ander doorvertellen. Dit teken neemt geheimen uiterst serieus en moet er niet eens aan denken om het te verklappen aan de buitenwereld. Ze willen jouw vertrouwen niet schaden, maar doe dat andersom ook niet. Anders zijn de rapen gaar...

Leeuw

Van de Leeuw zou je misschien juist denken dat geheimen hun niet zoveel kunnen schelen, maar juist het tegenovergestelde is waar. Dit teken is heel geïnteresseerd in mensen en hecht veel waarde aan goede vriendschappen. No way dat ze dat gaan verpesten voor een leuk verhaaltje. Je geheim is voor altijd veilig bij de Leeuw, want eerlijk, zo snel kom je niet van dit teken af. Ze willen het liefst vrienden voor het leven blijven.

Vissen

Vissen zijn mega gevoelig en sensitief en verwelkomen jou en je geheimen dan ook altijd. Ze bewaren het met liefde voor je, maar dan moet je af en toe ook naar haar geheimen luisteren (en niet doorvertellen). Soms kunnen te veel geheimen wat overweldigend worden voor de Vissen, maar nog steeds hoef je je geen zorgen te maken. De enige aan wie ze haar geheim zou vertellen is haar hond, kat of dagboek.

Lees ook: Deze sterrenbeelden houden meer van dieren dan van mensen