Deze sterrenbeelden houden meer van dieren dan van mensen

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Stop jij op straat om elk hondje een aai over zijn bol te geven? En droom jij liever over het hebben van vijf katten dan vijf kids? Dan ben je sowieso een echte dierenvriend. Déze sterrenbeelden houden stiekem zelfs meer van dieren dan van mensen.. Sta jij er ook tussen?

Deze sterrenbeelden zijn echte dierenvrienden

Je kunt altijd rekenen op de liefde en trouw van je beestje, iets wat je niet altijd van mensen kunt zeggen... De één kan heel goed met dieren omgaan, terwijl de ander een stuk minder heeft met lieve viervoeters. Anyway, déze sterrenbeelden stellen hun hart open voor elk dier dat op hun pad komt.

Stier

De Stier is van zichzelf een aardig, sociaal en verwelkomend wezen. Elk mens én dier is dus welkom bij dit teken. Een dier heeft toch vaak de voorkeur bij de Stier, omdat dit teken verlangt naar een gevoel van verantwoordelijkheid. Daarnaast begrijpen ze de liefde die een dier teruggeeft en dat is priceless. Welk huisdier je dit teken ook zou geven, ze zullen er altijd even goed voor zorgen.

Tweelingen

De Tweelingen is een echte dierenvriend. Het gezelschap van een viervoeter is toch wel peek life voor dit teken. Toch wacht dit sterrenbeeld liever even met zelf een viervoeter in huis nemen, omdat ze wel de volledige aandacht wil kunnen geven aan het beestje. Als je de Tweelingen dus kwijt bent op een feestje, dan moet je vooral op zoek gaan naar een huisdier dat dichtbij is. Grote kans dat je de Tweelingen daar ook aantreft.

Kreeft

Ook de Kreeft stelt haar hart maar wat graag open voor dieren. Dit teken houdt ervan om mensen én dieren te verzorgen, dus zij zal een hele goede huisdierenbaas zijn. Het liefst neemt de Kreeft zes katten en drie honden in huis, want hoe meer dierenzieltjes, hoe meer vreugd. Waar dit teken soms moe kan worden van constant rondom mensen zijn, zal dit bij de aanwezigheid van lieve beestjes niet snel gebeuren. Hier krijgt ze juist energie van!

Weegschaal

Weegschalen hebben een mega groot geduld en zullen nooit boos worden op een schattig dier. Dieren voelen zich hierdoor dus ook snel op hun gemak bij dit sterrenbeeld en daar smelt de Weegschaal natuurlijk nóg meer van. Beiden worden ze rustig van elkaar, waardoor de connectie onbreekbaar is. Zo lief!

Steenbok

De Steenbok is een ontzettend eigenwijs tegen en hebben af en toe de nodige ruzie met mensen. Met een dier zul je dit teken juist van een hele andere kant zien. Eigenlijk heeft de Steenbok een supergroot hart, maar dat laat ze je liever niet zien. Een avond met je dier op de bank of een avond feesten met mensen? Daar hoeft dit sterrenbeeld niet lang over na te denken. Dierlijk gezelschap is waaaay better voor de Steenbok.