Dit zijn de meest minimalistische sterrenbeelden

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Less is more, toch? Voor veel mensen is het hebben van zo min mogelijk spulletjes een hele rustgevende lifestyle. Minimalisme is praktisch en simpel, en dat is voor sommige mensen de ideale manier van leven. Dit zijn de meest minimalistische sterrenbeelden.

Lees ook: Dit zijn de meest maximalistische sterrenbeelden

Maagd

Maagden houden van orde en overzicht, dat is waarom een minimalistische lifestyle hen zo aanspreekt.  Een te drukke inrichting vinden ze dan ook helemaal niks. Ze houden ervan als ieder onderdeel van hun interieur op zichzelf staat. Alle items die ze in hun huis hebben staan passen perfect bij elkaar en iedere ruimte is met veel aandacht samengesteld. Ze hebben oog voor detail en hun huis straalt vrede en rust uit. Ook met hun kleren houden Maagden van simplisme. Een capsule wardrobe is perfect voor een Maagd. Het leven van een Maagd is tot in de puntjes georganiseerd en dat is precies de manier waarop ze het willen, lekker minimalistisch.

Weegschaal

Weegschalen houden van balans, dat maakt dit sterrenbeeld de perfecte minimalist. Als ze te veel spullen hebben, is hun inrichting niet in balans en daar worden ze nogal onrustig van. Minimalisme draait voor hen om de hele aesthetic. Ze willen dat hun huis prettig is om naar te kijken. Hun huis is op een simpele manier gedecoreerd en heeft niet meer meubels dan nodig. Een simpele tafel met een paar stoelen en een bank is zat! Ze houden van een moderne style en hier hebben ze ongetwijfeld een heel Pinterest bord voor ingericht. Weegschaal merkt veel invloeden van Venus, de planeet van schoonheid, het is dus logisch dat ze zich aangetrokken voelen tot aesthetics. Weegschalen hebben een oog voor luxe en laten zich inspireren door minimalistische mode. Hun outfits zijn tijdloos en klassiek.

Steenbok

Steenbokken hechten veel waarde aan hun concentratie en focus. Dit gedisciplineerde sterrenbeeld heeft geen tijd voor een over de top style. Ze houden hun inrichting en kledingstijl liever simpel zodat het ze niet af kan leiden. Dit betekent niet dat ze er niet goed uit willen zien en niet in een mooi huis willen wonen. Het scheelt ze tijd, geld en moeite en dat is voor hen prioriteit. Minimalisme is praktisch, dat is waarom Steenbokken zoveel houden van deze aesthetic. Ze zullen ook altijd eerst proberen om spullen te repareren voordat ze iets nieuws kopen. Dit geldt voor hun interieur, maar ook zeker voor hun kleding.

Lees ook: Dit zijn de meest impulsieve sterrenbeelden