Dit zijn de meest maximalistische sterrenbeelden

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Sommige mensen houden van een simplistische lifestyle. Ze dragen neutrale kleuren, hebben een opgeruimd huis met subtiele decoratie en zijn goed georganiseerd. Aan de andere kant van het spectrum vind je maximalisten. Zoals je al zou verwachten zijn zij het compleet tegenovergestelde van de minimalist. Dit zijn de meest maximalistische sterrenbeelden.

Lees ook: Deze sterrenbeelden kunnen het beste omgaan met veranderingen

Leeuw

Het feit dat Leeuwen op dit lijstje staan, is op geen enkele manier een verrassing. Dit sterrenbeeld houdt nou eenmaal van opvallen. Dat ze daardoor best maximalistisch zijn, was dus wel te verwachten. Leeuwen zijn maximalistisch in verschillende aspecten van hun leven. Zo hebben ze een grote persoonlijkheid, een opvallende kledingstijl en ook een goed gedecorereerd huis. Hun hele leven is over de top. Paris Hilton is hun grote voorbeeld. Less is more? Voor een Leeuw is more altijd more!

Tweelingen

Als er iets is dat een Tweelingen niet kan, dan is het wel hun werkruimte netjes houden. Ze zijn altijd omringd door stapels papieren, halflege mokken en boeken. Dit sterrenbeeld is dus nogal chaotisch, maar dit voedt juist hun creativiteit. Tweelingen kunnen zich bijvoorbeeld ook niet houden aan het bijhouden van een planner. In plaats daarvan hebben ze tien verschillende notitieboekjes waar ze alles in opschrijven. De auto van een Tweelingen ligt ook altijd vol met kleding en andere spullen. Anderen zien dit misschien als ongeorganiseerd, maar Tweelingen voelen zich juist thuis in hun rommel. Dit sterrenbeeld heeft ook een eigenzinnige kledingsmaak waarbij ze net als Leeuwen gaan voor het principe more is more.

Kreeft

Kreeften zijn sentimentele mensen. Hun huis staat daarom ook helemaal vol met bijzondere souvenirs en andere verzameldingetjes. Ze hechten waarde aan alle spulletjes die een herinnering met zich meedragen. De inrichting van een Kreeft is over het algemeen lekker maximalistisch. Ze houden van opvallende behangetjes, schilderijen en grappige antieke decoratiestukken. En een Kreeft is waarschijnlijk ook niet van plan om binnenkort afstand te doen van hun spulletjes. Kreeften gaan graag naar de kringloop om mooie en unieke spulletjes en kleren uit te zoeken. Hun kledingkast hangt dan ook altijd vol met unieke kledingstukken.

Waterman

Waterman is de 'sister sign' van de Leeuw, het is dus zeker niet verrassend dat ze allebei lekker maximalistisch zijn. Dit sterrenbeeld heeft een eclectische style. Ze houden niet van neutrale kleuren en basic items. Een Waterman gaat voor opvallende kleuren, printjes en stofjes. Coco Chanel zei ooit dat je een ding af moet doen voordat je het huis verlaat, een Waterman voegt liever tien dingen toe! Watermannen hebben ook altijd van alles bij zich. Hun tas lijkt enorm op die van Mary Poppins in dat opzicht. Als je ooit wat nodig hebt, kun je het beste naar een Waterman gaan. De kans is vrij groot dat ze precies bij zich hebben wat je zoekt.

Lees ook: Dit zijn de meest impulsieve sterrenbeelden