Deze sterrenbeelden kunnen het beste omgaan met veranderingen

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Veranderingen, ze horen nou eenmaal bij het leven. Sommige mensen kunnen hier totaal niet mee omgaan, zij krijgen stress van een trein met vertraging of een plotselinge verhuizing. Anderen kunnen hier juist erg goed mee omgaan, een kleine verandering is geen probleem! Dit zijn de sterrenbeelden die het beste om kunnen gaan met verandering.

Lees ook: Deze sterrenbeelden hebben altijd last van zondagstress

Tweelingen

Sommige sterrenbeelden houden van een vaste routine. Tweelingen daarentegen houdt juist van variatie. Ze houden ervan om nieuwe ervaringen op te zoeken. Ze voegen graag een beetje spice toe aan hun leven. Zo gaan ze graag naar nieuwe locaties of proberen ze nieuwe dingen uit. Kort gezegd: ze houden van avontuur. Tweelingen zijn ook sterren in communicatie. Hierdoor kunnen ze zichzelf altijd redden in gekke situaties. Veranderende situaties zijn voor dit sterrenbeeld dus geen enkel probleem. Ze praten zichzelf er vast wel uit.

Maagd

Maagden houden van een goede planning. Hierdoor is het best verrassend dat ze een plekje hebben op dit lijstje. Toch is het zo. Het motto van dit sterrenbeeld is: 'als je al klaar bent, hoef je je ook niet meer klaar te maken.' Dit sterrenbeeld is op alles voorbereid. Maagden kunnen zich dus heel makkelijk aanpassen. Ze vinden het misschien niet leuk wanneer dingen veranderen, maar ze kunnen hier wel erg goed mee omgaan. Een Maagd komt altijd wel op zijn pootjes terecht. Ze weten namelijk precies wat er in iedere situatie allemaal fout kan gaan en daardoor zijn ze altijd voorbereid.

Boogschutter

Boogschutters gaan om met verandering door het te omarmen. Dit sterrenbeeld zoekt verandering soms zelfs op. Ze houden niet van stilzitten. Ze zijn alles behalve afwachten en maken zelf de keuze om dingen te veranderen als ze hun huidige situatie zat zijn. Boogschutters zien nieuwe kansen van ver al aankomen en weten precies hoe ze deze moeten grijpen. Omdat Boogschutters zo avontuurlijk zijn, vinden ze het helemaal niet erg als hun dagelijkse routine wordt verstoord. Hier genieten ze zelfs van.

Vissen

'Go with the flow', dat is het motto van een Vissen. Dit sterrenbeeld kan gemakkelijk achterover leunen en relaxen. Ze accepteren dingen zoals ze zijn, ook als ze veranderen. Ze zijn heel relaxt als hun plannen aangepast worden. Het geeft niet, soms komt het zelfs beter uit. Vissen zijn erg mindfull. Hierdoor zien ze altijd de positieve kant van iedere situatie. Hoe een situatie ook verandert, het komt aan het einde allemaal wel goed. Dit is ook waarom het leuk is om met Vissen te reizen. Ze zijn altijd blij, zelfs als het vliegtuig vertraging heeft.

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn altijd en overal te vroeg