Deze sterrenbeelden zijn altijd en overal te vroeg

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Ben jij ook altijd minstens tien minuten van tevoren aanwezig bij de kapper, je nagel afspraak of een etentje met je familie? Dan mag jij jezelf een echte punctuele vogel noemen (een ander dier mag ook). Grote kans ook dat jij één van déze sterrenbeelden hebt, want zij hebben een aantal karaktertrekken die ervoor zorgen dat ze altijd op tijd zijn.

Lees ook: Red flag alert: dit zijn de meest toxic traits van de sterrenbeelden

Deze sterrenbeelden zijn altijd te vroeg

Je hebt mensen die er een gewoonte van maken om altijd en overal te laat te komen. Gelukkig zijn er ook genoeg die wél ergens op tijd kunnen zijn. En dan heb je natuurlijk nog de personen die dat 'ik wil er vroeg zijn' wel héél extreem opvatten. Déze sterrenbeelden zijn graag (te) goed voorbereid en daarom dus altijd vroeg. Sta jij er ook tussen?

Ram

Ram, jij bent een teken uit de dierenriem die gewoon graag op tijd komt. Jij vindt punctualiteit belangrijk. Bij zowel jezelf, als bij anderen. Jouw aard is georganiseerd en gecontroleerd en tja, daar hoort ergens vroeg zijn nu eenmaal ook bij. Je wil graag aan anderen laten zien dat je hun tijd respecteert en waardeert. Ergens vroeg zijn zie jij als teken van respect en je doet het dan ook graag. Wees vooral trots op deze karaktertrek!

Maagd

Maagd, jij bent perfectionistisch als wat en het zal je ook vreselijke pijn doen als je ergens niet op tijd bent. Je bent gedisciplineerd om vroeg bij je afspraak te zijn en dat is eigenlijk een heel goed teken. Als jij een afspraak hebt om 15.00 uur, dan zorg jij dat het einde van jouw ochtend en begin van de middag in teken staat van deze afspraak. Voorbereiding is key, maar té vroeg aankomen is ook niet altijd de bedoeling. Probeer dan ook niet te ongeduldig of gefrustreerd te worden wanneer een ander wel wat later aankomt (dus op de afgesproken tijd) dan jij...

Steenbok

Steenbok, net als de Maagd heb jij ook een perfectionistische kant, die gewoon graag op tijd is (of liever te vroeg). Je neemt graag het zekere voor het onzekere en je vindt het gewoon niet nodig om tijdstress te hebben om niks. Jij hebt een heel betrouwbaar karakter, waardoor mensen ook daadwerkelijk weten dat ze op je kunnen rekenen bij een afspraak. Probeer hier niet in door te slaan en denk ook eens aan jezelf. Komen mensen ook op tijd voor jou? Je mag de teugels best eens laten vieren.