Op deze dag gaat jouw sterrenbeeld het meeste geluk ervaren in 2024

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

De sterren kunnen ons veel vertellen over hoe ons jaar eruit gaat zien. Zo kunnen we ook alvast voorspellen welke dagen er het beste uit gaan zien voor ieder sterrenbeeld. Benieuwd op welke dag jij het meeste geluk zal ervaren dit jaar? Dit wordt jouw lucky day in 2024.

Lees ook: Dit wordt de meest ongelukkige dag van 2024 voor jou op basis van je sterrenbeeld

Ram: 30 april

Het seizoen van de Ram eindigt op 19 april, maar de positieve vibes blijven voor dit sterrenbeeld nog wat langer hangen. Dit is de dag waarop je alles kunt krijgen wat je wil, dus maak er vooral gebruik van! Dit is ook een goede dag voor romantiek.

Stier: 4 juni

Stier, 4 juni draait helemaal om jou. Je hebt deze dag meer behoefte aan liefde, dus zoek het op. Stop deze energie in iets waar jij gelukkig van wordt, zoals een creatieve uitlaatklep.

Tweelingen: 9 september

Tweelingen zijn dit jaar extra krachtig op 9 september. Je bent op deze dag niet meer te stoppen. We raden iedereen aan om niet in de weg van dit sterrenbeeld te gaan staan op deze dag.

Kreeft: 5 juli

Kreeften, 5 juli is voor jullie de perfecte dag om te manifesteren. Dit is de dag waarop jij al jouw dromen kan laten uitkomen.

Leeuw: 9 juni

9 juni geeft Leeuwen alle motivatie en energie die ze nodig hebben om ieder obstakel te kunnen overwinnen. Deze dag maakt jou nog krachtiger dan je al bent.

Maagd: 19 januari

Maagden, jullie lucky day is ons helaas al gepasseerd. Mocht je vorige week het idee gehad hebben dat je exra stevig in je schoenen stond op de werkvloer, dan weet je bij deze waarom!

Weegschaal: 29 april

Een dag voor de gelukkigste dag voor Rammen, hebben Weegschalen hun momentje in de spotlights. Op deze dag krijg je de motivatie om betere en gezondere keuzes te maken in je leven. Houd deze energie vast.

Schorpioen: 7 februari

Schorpioenen, maak je maar alvast klaar, want nog even en dan is het al tijd voor jullie lucky day. Deze dag is voornamelijk positief voor je portemonnee.

Boogschutter: 26 mei

Aan het einde van mei zullen Boogschutters door hun nieuwsgierigheid worden begeleid naar veel nieuwe dingen. Het avontuur roept, luister ernaar!

Steenbok: 1 januari

Helaas voor Steenbokken was de eerste dag van het jaar, de gelukkigste dag. Op deze dag voelden jullie je energiek en gemotiveerd, hou deze energie vast voor de rest van het jaar.

Waterman: 29 januari

Watermannen! Morgen is het al zover. Luister morgen extra goed naar je intuïtie, het heeft namelijk altijd gelijk. Wie weet waar het je kan brengen!

Vissen: 7 februari

Vissen delen hun lucky day met hun mede-waterteken Schorpioen. Deze dag staat in het teken van de romantiek. Mooi op tijd voor Valentijnsdag.

Lees ook: Dit is jouw horoscoop voor 2024