Dit wordt de meest ongelukkige dag van 2024 voor jou op basis van je sterrenbeeld

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Het nieuwe jaar is officieel begonnen. Dit jaar is op het gebied van astrologie gelukkig vrij rustig! Maar voor ieder sterrenbeeld zal er een dag zijn waarop ze het meeste ongeluk hebben. Dit is de meest ongelukkige dag van 2024 op basis van jouw sterrenbeeld.

Lees ook: Dit is jouw horoscoop voor 2024

Ram: 19 april

De laatste dag van het Rammen seizoen is de meest ongelukkige dag voor dit sterrenbeeld. Maar dit is niet de oorzaak van deze ongelukkige dag. Het heeft te maken met het feit dat Mercurius in retrograde is in dit sterrenbeeld. Hierdoor kun je je een beetje down voelen en een kort lontje hebben.

Stier: 1 mei

Voor Stieren valt de meest ongelukkige dag midden in hun eigen seizoen. De planeten Venus en Pluto staan deze dag niet op een gunstige positie voor dit sterrenbeeld. Dit kan zorgen voor drama. Stieren zullen op deze dag van een mug een olifant maken.

Tweelingen: 17 mei

Op 17 mei positioneren Mercurius en Pluto zich op een ongelukkige manier voor Mercurius. Dit kan zorgen voor wat financiële struggles en eventuele problemen thuis. De slechte vibes zijn gelukkig wel weer voorbij voordat het Tweelingen seizoen losbarst.

Kreeft: 20 januari

Voor Kreeften valt de meest ongelukkige dag gelijk aan het begin van het jaar. Dit komt door de positie van de maan in verhouding tot Saturnus. Hierdoor krijgt dit sterrenbeeld gedurende de hele dag te maken met een naar onderbuikgevoel.

Leeuw: 19 augustus

Voor Leeuwen valt hun meest ongelukkige dag tegen het einde van hun seizoen. De positie van de zon in verhouding tot Uranus en een Mercurius retrograde in Leeuw zorgen voor wat chaos op deze dag. Leeuwen zullen zich impulsief voelen op deze dag. Ons advies: denk nog een keer goed na voordat je een keuze maakt op deze dag.

Maagd: 18 september

Tijdens de laatste paar dagen van Maagden seizoen valt de meest ongelukkige dag voor dit sterrenbeeld. Maagden zullen zich hierdoor misschien wat eenzaam voelen en een beetje stil zijn. Om te voorkomen dat deze negatieve vibes blijven hangen, is een beetje extra self care een goed idee.

Weegschaal: 9 november

Weegschalen gaan op 9 november te maken krijgen met wat oncomfortabele waarheden. Dit komt door de positie van hun leidende planeet Venus in verhouding tot Neptunus. De waarheid komt op deze dag boven tafel, of je het nou wil of niet.

Schorpioen: 11 juni

Op 11 juni is de positie van Mars in verhouding tot Pluto erg ongunstig voor Schorpioenen. Dit sterrenbeeld zal veel woede ervaren op deze dag. Het is hierdoor misschien verstandig om bij ze uit de buurt te blijven aangezien ze enigszins aggresief kunnen zijn.

Boogschutter: 7 december

De planeten staan in een ongunstige positie voor Boogschutters op 7 december. Deze dag zal zorgen voor meer ongeluk. Risico's nemen wordt op deze dag dus ten strengste afgeraden.

Steenbok: 28 februari

Een conjunctie tussen Mercurius en Saturnus op 28 februari is slecht nieuws voor Steenbokken dit jaar. Je raakt op deze dag sneller geïrriteerd dan normaal. Daarnaast krijg je op deze dag meer te maken met negatieve gevoelens naar jezelf toe. Probeer hier niet in te blijven hangen, het waait vanzelf weer over.

Waterman: 16 februari

In februari valt er ook een ongelukkige dag voor Watermannen. 16 februari is een ongemakkelijke dag voor dit sterrenbeeld. De posities van de zon en Uranus zorgen voor meer anxiety en stress. Haal op deze dag dus even diep adem, je kan dit!

Vissen: 2 januari

Lucky Vissen! Jullie meest ongelukkige dag was gisteren! Jullie zijn er dus gelukkig al vanaf. Als je gisteren het idee had dat je wat emotioneler was dan normaal, dan komt dit door de posities van de maan en Neptunus. Herpak jezelf vandaag weer, de rest van het jaar zit je safe.

Lees ook: Zo ga jij positief het nieuwe jaar in behoud je die positieve mindset het hele jaar door