Dit is jouw horoscoop voor 2024

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Gisteravond hebben we het nieuwe jaar ingeluid en het is nu officieel 2024. Zodra we klaar zijn met bijkomen van het feesten, kunnen we ons gaan focussen op wat het nieuwe jaar ons te bieden heeft. Dit is jouw horoscoop voor 2024.

Lees ook: Hoe lang na kerst kan je de kerstboom nou echt laten staan?

Ram

Rammen gaan in 2024 een uitbreiding van hun sociale kringen ervaren. Daarnaast is dit een goed jaar voor je professionele leven en je creativiteit. In 2024 gaat Mars retrograde, wat impact kan hebben op je seksleven en carrière. Wees voorbereid op een aantal chaotische periodes dit jaar.

Stier

Stieren moeten zich voorbereiden om het onverwachte dit jaar. Niks is te gek voor dit sterrenbeeld dit jaar. In 2024 gaan Stieren veel aan innerlijke reflectie doen. Je staat meer stil bij wat je uit relaties met andere mensen wil halen. Venus gaat dit jaar niet retrograde! Dit is goed nieuws voor je liefdesleven.

Tweelingen

Tweelingen staan grote veranderingen te wachten in 2024. Dit jaar ga je je doelen bereiken waar je al zo lang naartoe aan het werken bent. In het begin van het jaar wordt het nog even strijden, maar tegen het einde van het jaar kun je rustig achterover leunen en terugkijken op een jaar vol voldoening.

Kreeft

Kreeften worden in 2024 uitgenodigd om hun eigen sensualiteit te ontdekken. Op het gebied van seks is 2024 een jaar vol ontdekking en vrijheid. Verder brengt 2024 veel significante maar goede veranderingen in je connecties met anderen, zowel platonisch als romantisch. Pas tot slot op tijdens de eclipsen dit jaar. Tijdens deze periodes kun je je nogal uitgeput voelen.

Leeuw

Voor de Leeuw is 2024 het jaar van professionele en persoonlijke transformatie. Dit jaar gaat jouw professionele imago veranderen, op een hele goede manier. Verder zullen verschuivingen van onder andere Pluto zorgen voor positieve veranderingen op het gebied van gezondheid en relaties. Dit jaar dwingt je ook om meer aandacht te besteden aan je werk-privébalans.

Maagd

In 2024 bereikt het zelfvertrouwen van Maagden een hoger niveau. Dit is de tijd om te experimenteren met je uiterlijk. Een nieuw kapsel is dus zeker welkom dit jaar. Verder zal 2024 een erg productief jaar zijn voor dit gemotiveerde sterrenbeeld. Pas alleen op tijdens de periodes waarin Mercurius retrograde is. Dit kan namelijk voor wat chaos zorgen.

Weegschaal

In 2024 vinden er twee eclipsen plaats in het sterrenbeeld Weegschaal. Deze periodes vereisen waarschijnlijk een beetje extra self care omdat ze je een hoop anxiety kunnen geven. Maar er is ook goed nieuws! Venus blijft het hele jaar direct wat zorgt voor een voorspoedig jaar voor je liefdesleven. Verder brengt dit jaar je onverwachte kansen die je zeker moet grijpen!

Schorpioen

Voor Schorpioenen is 2024 een jaar om de focus op jezelf te leggen. Dit jaar doet dit sterrenbeeld veel aan zelfreflectie en self care. Het is dit jaar van belang dat je goed voor jezelf zorgt. Aan het einde van het jaar zal Mars retrograde gaan. Dit is een goede tijd om even rustig aan te doen. Je productieve aard zal het hier waarschijnlijk mee oneens zijn, maar achteraf zal je er enorm blij mee zijn.

Boogschutter

In de lente van 2024 zullen Boogschutters veel romantiek in hun leven kunnen verwelkomen. Maar de eclipsen van dit jaar kunnen ook voor stress en spanningen in je vriendschappen zorgen. Je bent erg direct, wat goed is, maar het kan ook bot overkomen tijdens deze tijd van het jaar. Denk goed na over wat je zegt om ruzie te voorkomen. In de herfst is het goed om even je rust te pakken. Verder is dit een goed jaar om te experimenteren met je uiterlijk.

Steenbok

2024 is voor jou een jaar waarin je jezelf gaat ontdekken. Je zal angsten overwinnen en veel persoonlijke groei doormaken. Terwijl Saturnus retrograde gaat is het goed om te reflecteren op je relaties met anderen. Dit jaar brengt ook twee volle manen in jouw sterrenbeeld. Dit brengt meer duidelijkheid over je liefdesleven. Romantiek hangt in de lucht voor jou dit jaar.

Waterman

Waterman, jouw jaar draait om vooruitgang. Dit slaat niet alleen op je professionele leven maar ook op je persoonlijke leven. Je zal in het begin van het jaar veranderingen doormaken in je thuissituatie en persoonlijke groei. Dit jaar daagt je verder uit om je zelfstandigheid los te laten zodat je betekenisvolle connecties kunt maken. Ontdek de liefde op zowel een fysiek als een emotioneel niveau. In je carrière zal je dit jaar ook meer waardering ervaren.

Vissen

De eclipsen en retrogrades van 2024 zijn cruciaal voor Vissen. Jouw sterrenbeeld zal veel transformaties doormaken tijdens deze astrologische gebeurtenissen. Dit jaar brengt verandering in je intieme leven, die je misschien moeilijk vindt om te bespreken. Dit jaar moedigt je aan om meer diepgang te zoeken in je romantische relaties. Er is veel ruimte voor romantiek, maar vergeet geen tijd vrij te houden om je op je carrière te focussen.

Lees ook: Zo ga jij positief het nieuwe jaar in behoud je die positieve mindset het hele jaar door