Manifesteren door middel van orgasmes: zo doe je dat

Psyche & spiritualiteit door Maya Luz

Manifesteren met orgasmes? Ja, je leest het goed! Als je dingen in je leven wil manifesteren, zijn er een hoop effectieve manieren om dit te doen. Maar misschien wel een van de meest krachtige manifestatietechnieken, is de 'O method' zoals het ook wel op Tiktok wordt genoemd. Dit is hoe het werkt.

Lees ook: Dit is hoe lang je je partner moet knuffelen voor ultieme intimiteit

Wat is de 'O Method'

Wanneer je manifesteert, moet je in een hoge energieke frequentie terechtkomen. Dit is best moeilijk om te bereiken, maar wanneer je een seksueel hoogtepunt bereikt, word je als het ware in die frequentie geschoten. Het zou dus zonde zijn om deze waardevolle energie niet te gebruiken voor manifestaties. Het euforische gevoel van een orgasme kan ervoor zorgen dat jij op een dieper niveau een verbinding kunt maken met jouw wensen en dromen. Aangezien je handen nogal druk zijn tijdens het uitvoeren van deze manifestatietechniek, hoef je je manifestatie niet op te schrijven. Je hoeft het alleen maar voor je te zien. Dit maakt de techniek vrij makkelijk voor beginners, maar het komt ook met een aantal uitdagingen.

Zo manifesteer je met behulp van orgasmes

Als je deze manifestatietechniek graag wil toepassen, is het van tevoren goed om de tijd te nemen om goed na te denken over wat het is dat je wil manifesteren. Deze techniek werkt het beste om liefde te manifesteren, maar het kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Je kan de techniek uitvoeren in je eentje, of als je seks hebt met iemand anders als je dit graag wil. Om deze techniek goed uit te voeren, moet je terwijl je klaarkomt jezelf inbeelden dat je manifestatie al is uitgekomen. Probeer de toekomst voor je te zien zoals je dit zou willen. Bedenk je bijvoorbeeld dat jij en je crush aan relatie krijgen of dat je met diegene zoent of seks hebt. Het kan best lastig zijn om je hierop te focussen, zeker in de mindset waarin je je tijdens je orgasme verkeert. Probeer daarom van tevoren al na te denken over die persoon zodat je niet last minute hoeft te switchen naar die gedachtes. Als je normaal gesproken gebruik maakt van erotische verhalen of porno tijdens het masturberen, raden we aan om het nu eens zonder te proberen zodat je niet afgeleid kunt raken. Focus je volledig op je doel en de manifestatie. Zodra het is gebeurd, kun je rustig achterover leunen en wachten tot je manifestatie uitkomt. Je hebt de toekomst als het ware gezien! Dus het is nu een kwestie van tijd totdat deze werkelijkheid wordt.

@hothighpriestess Replying to @hothighpriestess 🧿🤍 ♬ SUMMERTIME VALENTINE (Radio Edit) - Amiyelle

Lees ook: Lopen jullie vast? Dit is hoe je erachter komt of je moet stoppen met daten