Dit is de beste nagellakkleur voor ieder sterrenbeeld

Make-up door Maya Luz

Krijg jij ook altijd keuzestress zodra je de nagelsalon binnenloopt? Er zijn zo ontzettend veel kleuren om uit te kiezen! Gelukkig kun je jouw keuze overlaten aan de sterren, want voor ieder sterrenbeeld is er een perfecte nagelkleur. Dit is de beste kleur om op je nagels te dragen voor ieder sterrenbeeld.

Lees ook: 5x manieren om je nagellak sneller te laten drogen

Ram: Oranje

Warme kleuren passen perfect bij een vurige Ram. Ga voor oranje, rood of zelfs een metallic lakje voor wat extra glamour.

Stier: Nude

Stieren houden hun manicure graag simpel, maar wel mooi verzorgd. Een simpel nude lakje past perfect bij dit sterrenbeeld. Jullie houden van de simpele schoonheden.

Tweelingen: Neon groen

Tweelingen vallen het liefst lekker op. Neon groene nagels zijn helemaal in dit jaar en Tweelingen zullen ongetwijfeld degene zijn die de trend zijn gestart.

Kreeft: Zachtroze

Kreeften zijn zachtaardige mensen. Een zacht kleurtje past dus het beste bij dit sterrenbeeld. Ga voor een zachtroze tintje of een pasteltint zoals lavendel.

Leeuw: Klassiek rood

Leeuwen staan graag in de spotlights. Klassieke glamour is dus perfect voor dit sterrenbeeld. Ga voor een klassieke rood en probeer daarmee gelijk de 'red nail theory' uit.

Maagd: My nails but better

Maagden zijn praktische mensen. Ze willen graag verzorgde nagels, maar hoeven niet per se veel poespas. Maagden kunnen daarom het beste voor een doorzichtig lakje gaan met een licht roze kleurtje.

Weegschaal: Parelmoer

Weegschalen zijn dol op alles dat glanst. Een lakje met parelmoer glans is daarom perfect voor dit sterrenbeeld. Schoonheid zit in jullie bloed, jullie nagels mogen ook zeker niet achterblijven.

Schorpioen: Holografisch

De perfecte kleur voor de nagels van een Schorpioen, hangt enorm van hun humeur af. Jullie houden wel van een duistere zwarte nagel, maar jullie kunnen ook genieten van opvallende holografische nagels.

Boogschutter: Paars

Boogschutters zijn avontuurlijke types, en laten dit ook graag zien. Maar aangezien jullie zo druk zijn met reizen en nieuwe dingen ontdekken, houden jullie het graag bij een simpele manicure. Een paars lakje is daarom perfect: simpel maar wel opvallend.

Steenbok: Bruin

Steenbokken zijn veel te druk met hun doelen najagen om zich bezig te houden met hoe hun nagels eruit zien. Toch zien ze er wel graag verzorgd uit. Een bruin lakje is perfect voor dit sterrenbeeld; het is simpel en klassiek maar ook verzorgd. En het past ongetwijfeld bij iedere outfit.

Waterman: Felblauw

Watermannen zijn excentrieke types. Jullie houden wel van een opvallend kleurtje. Een blauw lakje steelt gelijk alle aandacht en door te gaan voor een felblauwe tint, geef je je nagels een unieke look.

Vissen: Lichtblauw 

Voor Vissen is er bijna geen andere optie mogelijk dan lichtblauw. Mermaidcore is hun aesthetic en dus moeten ze wel voor een glanzend blauw lakje gaan, om te matchen met de zee natuurlijk!

Lees ook: Allergisch voor gellak? Dit is wat je kunt doen