Dit is hoe je mooie pikante foto’s kunt maken voor je partner, zonder te veel te laten zien

Intiem door Maya Luz

Pikante foto's maken voor je partner kan ontzettend spannend zijn, maar ook een beetje ongemakkelijk. Want hoeveel wil je eigenlijk laten zien? En hoe poseer je op een sexy manier die er niet onhandig uitziet? Dit is hoe jij de mooiste pikante foto's kunt voor je partner zonder dat je jezelf letterlijk volledig bloot hoeft te geven.

Lees ook: Deze dingen bewijzen dat je lover een blijvertje is

Liggend op je buik

Als je op je buik ligt kun je best veel verschillende soorten foto's maken. Je kan bijvoorbeeld je hoofd ondersteunen met je hand en je elleboog op je bed neerzetten en zo een foto maken van je decolleté. Je kan dit doen met een beha aan, of zonder. Doordat je op je buik ligt is alleen de bovenkant van je borsten te zien. Hoe hoger je jezelf positioneert, hoe meer er zichtbaar wordt. Op deze manier heb je dus veel controle over hoeveel je laat zien. Verder kun je in deze houding ook mooie foto's maken met je billen in beeld. Door je billen naar boven te duwen, zijn ze op een subtiele manier aanwezig in je foto. Neem je pikante foto een beetje van de zijkant voor het mooiste effect.

Haar 'in de weg'

Heb jij lange lokken? Dan kun je deze gebruiken om je spicy foto's op te leuken. Maak bijvoorbeeld een spiegel selfie en gebruik je haar om jezelf te bedekken op de plekken waar je dit wil. Zo laat je toch nog best veel zien, maar toch net niet helemaal.

De spiegel is je beste vriend

Foto's maken met behulp van de spiegel is heel prettig als je controle wil over wat je precies wil laten zien en wat niet. Een mooie pose die je bijvoorbeeld kunt doen is zijwaarts staan en je bovenlichaam wegdraaien zodat je billen de focus van de pikante foto zijn. Er zijn ontzettend veel mooie poses die je kunt doen in de spiegel en het is soms een beetje een uitprobeersel, maar zodra je comfortabel bent met de spiegel is het oprecht je beste vriend.

Kussentjes zijn ook je bestie

Net als de spiegel, zijn kussentjes je beste vriend bij het maken van pikante foto's. Je kan het kussentje gebruiken om bepaalde lichaamsdelen te bedekken die je liever niet wil laten zien. Dit is vooral fijn wanneer je naakt bent of poses doet bij waarbij er toch iets meer te zien is dan je wil. Leg het kussentje bijvoorbeeld tussen je benen, houd hem tegen je borsten aan of houd hem voor je buik. Je kan hier ook je deken voor gebruiken!

Gebruik een tripod en maak een video in plaats van een foto

Vind jij het idee van pikante selfies maken nogal ongemakkelijk? Dan kun je het ook op een totaal andere manier aanpakken. Je kunt je telefoon ergens neerzetten zodat jij mooi in beeld bent. Je kan hier het beste een tripod voor gebruiken zodat je telefoon stabiel staat. Maak vervolgens een video van jezelf waarin je een aantal poses doet. Bekijk vervolgens de video en maak screenshots van de poses die je mooi vond. De rest van de video gooi je weg. Op deze manier hoef je niet te werken met een timer, wat vaak nogal onhandig is. En hierdoor kom je er snel achter welke poses je fijn en mooi vindt, en welke niet.

Lees ook: Wat jouw libido zegt over jouw persoonlijkheid