Dit is hoe sperma smaakt en hoe je de smaak kunt verbeteren

Intiem door Maya Luz

Heb jij nog nooit orale seks gehad met iemand met een penis? Dan heb je waarschijnlijk nog geen ervaring met hoe sperma precies smaakt. Als je dit graag wil proberen, kan het handig zijn om te weten wat je kunt verwachten. Dit is hoe sperma smaakt, en hoe je partner de smaak van zijn sperma kan verbeteren.

Lees ook: Wat te doen bij sperma in je oog?

Hoe smaakt sperma?

Hoe sperma precies smaakt, hangt van de persoon af. Over het algemeen heeft het een ietwat zoutige smaak. Het kan ook een beetje bitter zijn. Er zijn veel factoren die de smaak van een zaadlozing kunnen beïnvloeden. Denk hierbij aan wat die persoon eet maar ook aan alcoholgebruik en roken.

Wat beïnvloedt de smaak van sperma?

Er zijn verschillende soorten eten die de smaak van zaad kunnen verslechteren. Je krijgt bijvoorbeeld een meer bittere smaak als je veel knoflook, uien, broccoli, vlees en zuivel eet. Het drinken van veel alcohol doet de smaak ook niet ten goede. Door veel sterke drank te drinken, kan de smaak zuurder en meer bitter worden. Bier en wijn hebben een minder sterk effect. Het gebruik van drugs, het drinken van koffie en ook roken hebben effect op de smaak van het witte goedje. Het kan hierdoor zuur en bitter worden en ook de geur kan hier sterker door worden. Tot slot is persoonlijk hygiëne erg belangrijk. Ook al eet je partner nog zo gezond, als hij het daar beneden niet schoonhoudt, wordt het voor jou geen hele prettige smaakervaring.

Hoe verbeter je de smaak van sperma?

Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om de smaak van zaad iets lekkerder te maken. Dit begint ten eerste bij het vermijden van de dingen die de smaak verergeren. Vervolgens zijn er ook verschillende soorten eten die de smaak kunnen verbeteren. Een bekende optie is fruit. Meer fruit eten is zeker een goed idee, ook voor de algemene gezondheid. Vooral sinaasappel, papaya en ananas raden we aan. Naast fruit zijn er nog meer voedingsmiddelen die de smaak kunnen verbeteren. Het gaat hier om selderij, peterselie, tarwegras, kaneel en nootmuskaat. Houd hierbij rekening met het feit dat deze voedingsmiddelen eventueel de smaak kunnen verbeteren, maar het niet per se zoeter maken. Het effect van deze voedingsmiddelen zal ook wat tijd nodig hebben voordat het daadwerkelijk terug te proeven is. Je partner een sinaasappel laten eten voordat jullie onder de dekens duiken is dus helaas niet echt effectief.

Lees ook: Hoe vaak kun je als vrouw klaarkomen?