Deze dingen bewijzen dat je lover een blijvertje is

Relaties door Juliët

Je hebt een lover en bent helemaal in de wolken. Toch ben je wel benieuwd of hij nou echt een blijvertje is. Dan hebben wij goed nieuws voor je. De volgende checklist bewijst dat je lover de liefde van je leven is. Check het gauw en kom erachter!

Lover een blijvertje
 

1. Je partner doet kleine (maar grootste) dingen voor je

Misschien heb jij de vorige avond net wat de diep in het glaasje gekeken. Je bent nu super brak. Ondanks dit alles, haalt je partner een katerontbijtje voor je. Wat lief toch? Hij of zei doet misschien kleine dingen, maar voor jou voelen ze echt als iets heel groots. Je weet soms gewooon niet hoe vaak je je lover hiervoor moet bedanken.

 

2. Jullie hebben dezelfde toekomstplannen

Als jouw lover een blijftje is dan kan je pas echt beginnen met het maken van jullie toekomstplannen. Gaan jullie trouwen en willen jullie samen kinderen krijgen? Dit zijn wel serieuze zaken waar je op ten duur over gaat het nadenken. Maar doe het vooral op jullie eigen tempo.

 

3. Kwetsbaar opstellen

Het tonen van je emotie kan soms best een dingentje zijn. Toch is het heel belangrijk om je gevoel te kunnen uitspreken aan elkaar. Als jouw partner zicht kwetsbaar durft op te stellen naar je, dan betekent het dat diegne zich echt vertrouwd en veilig voelt bij je. Je deelt mooie momenten met elkaar, maar ook moeilijke. Spreek naar elkaar uit wat je dwars zit. Het kwetsbaar op stellen naar elkaar zorgt voor een sterkte relatie.

 

4. Onthoudt alles wat je zegt

Ook al zeg je iets maar één keer, je partner slaat alles op wat je zegt en luistert ook heel aandachtig naar je. Je kletst misschien de oren van je hoofd, maar alles wat uit jouw mond komt vindt je partner interessant.

 

5. Ouders voorstellen

Iemand voorstellen aan je ouders doe je niet zomaar. Als je lover het belangrijk vindt om zichzelf voor te stellen aan jouw ouders, dan is dit een goed teken. En als jouw ouders je partner ook nog goed bij je vinden passen, dan zit het helemaal goed toch?

 

6. Je lover steunt je dromen

Ondaks dat je ene droom misschien wat realistischer is als het andere. Jouw partner zal altijd achter jou staan. Diegene steunt je. Of de dromen nu uitkomen of niet. Je staat er niet alleen voor.

 

7. Jij zit lekker in je vel

Als jij nog maar over je partner begint, straal je als geen ander. Je kan 100% jezelf zijn en diegene vindt alle kanten leuk. Of je nou make-up loos bent of brak door de kamer loopt. Het maakt je partner niets uit. Het kan allemaal en jullie voelen je op je gemak bij elkaar. Je zit helemaal lekker in je vel.

 

8. Opvrolijken

Wanneer jij verdrietig bent en of gewoon in een slechte bui. Komt jouw lover je wel opvrolijken. Hij of zij weet er alles aan te doen om jou weer te laten lachen. Hoe fijn is dat?

 

9. Familie en vrienden zijn helemaal fan

Jullie hebben beiden je eigen ding en daaroom ook soms net een iets andere planning. Jullie vinden dit zelf prima, alleen jouw familie en vrienden vinden het toch wel jammer als je partner niet met je mee komt. Ze zijn namelijk dol op je lover. De eerste vraag die ze dan ook stellen is: 'Komt je lover ook gezellig mee?"

 

10. Je partner zegt dat die van je houdt

Last but not least. Dit is misschien wel een van de grootste stappen in een relatie, maar zeker niet de misnte. We hebben het over het L-woord. Als jouw partner de liefde durft te verklaren, dan weet je wel dat dit een blijvertje is. Maar het moet natuurlijk wel gemeend zijn. Je zegt niet 'I Love You' tegen de eerste beste persoon die je ziet.