Dit zegt jouw favoriete theesmaak over je persoonlijkheid

Eten door Juliët

Ben jij nou echte theeleut? Dan weet jij vast wel wat je favoriete theesmaakjes zijn. Maar wist je dat jouw favoriete thee wat te vertellen heeft over je persoonlijkheid? Jouw smaakkeuze kan van alles over je onthullen. Let’s find out!

Theesmaak

Gember thee

Gember omschrijven we als verhit, verleidelijk en gedurfd. Laat jouw karakter nou ook precies gedurfd en pittig zijn. Ondanks dat je misschien vaak kalm en beheerst oogt. Jij bent dol op dit exotische smaakje. Zo krijg je er minder gewrichtspijn van, je krijgt een verbeterde spijsvertering en je voelt je gelijk minder moe. Wist je dat gember ook wordt gezien als een libido-verhogend kruid?

Witte thee

Jij bent vaak goed gehumeurd en je geniet van puurheid en eenvoud. Een witte thee is niet voor niks zacht van smaak en doet je denken aan alle good things in life. Genietend van de stabiliteit en balans wat een kop witte thee je meebrengt.

Groene thee

Door naar de groene thee. Deze thee is kalmerend, ontspannend en verhoogt de vitaliteit. Als groene thee-liefhebber ben je vaak nuchter aangelegd, maar hou je wel een beetje van spanning en sensatie. Zodra jij je aangeslagen voelt, drink jij een kopje groene thee. Je zult merken dat je tot rust komt. 

Kamillethee

Kamillethee helpt je tot rust te komen na een drukke werkdag. De kamillebloem wordt namelijk al eeuwen gebruikt voor zijn kalmerende eigenschappen. Theedrinkers die houden van kamille kun je omschrijven als lief en zachtaardig. Daarnaast houden ze zich bewust bezig met eten en drinken.

Zwarte thee

Zwarte thee kunnen we omschrijven als simpel en klassiek. Als jij dol bent op deze theesmaak, dan ben jij een echt classy, makkelijk en traditioneel persoon. Je bent snel tevreden met jezelf en je hebt totaal niet de behoefte om je te moeten bewijzen voor een ander.

Pepermunt

Hou jij wel een beetje van een frisse theesmaak? Dan zit je met een pepermuntsmaak altijd goed. Deze theesmaak helpt ook nog eens tegen zenuwen. Jij bent een echt lief en zachtaardig persoon. Af en toe heb je een beetje een nerveuze kant, maar dat geeft niks. Wanneer er een knoop in jouw maag zit, neem je deze thee en jij voelt je weer helemaal relaxed.

Rode thee

De naam staat voor vastberadenheid, vertrouwen en verlangen. Rode thee is de duurste theesoort ter wereld. Het heeft een hele bloemige smaak en is fel van kleur. De liefhebbers van deze thee zijn gepassioneerd over het leven en hun carrière. Genieten dat doen ze. Van alles wat leven te bieden heeft.

Gele thee

De laatste theesmaak, maar niet de minste. Gele thee is de zeldzaamste thee soort. Het wordt slechts in een paar Chinese provincies verbouwd. De theekleur moet ons denken aan zonnige zomerdagen. Mensen die dol zijn op gele thee, zijn over het algemeen creatieve denkers. Laat de creativiteit zijn gang gaan terwijl jij lekker geniet van een kopje thee.

 

via GIPHY